Προβλέψεις ζωδίων. Σεπτέμβριος 2017

kai-oberhauser-183707

Καλό μήνα σε όλους!!!!!!! Άλλο ένα καλοκαίρι μας αποχαιρετά. Μπαίνουμε αισίως στον Σεπτέμβριο ο οποίος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου.

Στις 21 Σεπτεμβρίου είναι το φθινοπωρινό ηλιοστάσιο, οπότε και επισήμως ρίχνει αυλαία και το φετινό καλοκαίρι. Το ζητούμενο του Σεπτέμβρη είναι, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, καθαρή συνείδηση και προσοχή με ποιους συναλλασσόμαστε.

 

Τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι’ αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός 21/3 – 20/4

Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς, εσείς οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου έχετε ανάγκη από ηρεμία, χαλάρωση και απομόνωση από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Αισθάνεστε εξαντλημένοι γι αυτό ο οργανισμός μας χρειάζεται αυτό τον μήνα, ξεκούραση και τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία για να δυναμώσετε και να αναρρώσετε πλήρως. Εκείνο που σας χαλαρώνει τώρα είναι, ηρεμία με την συντροφιά ενός πολύ αγαπημένου προσώπου.

Επειδή το κλίμα είναι θολό αυτή την περίοδο χρειάζεται προσοχή με ποιους ανθρώπους έρχεστε σε επαφή. Δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσετε που βρίσκεται το ψεύτικο και που το αληθινό, γι αυτό σε κάθε νέα γνωριμία να δίνετε πίστωση χρόνου προτού ενθουσιαστείτε και εμπιστευτείτε απόλυτα αυτό το άτομο. Αλλά κι εσείς επίσης θα πρέπει να είστε απόλυτα έντιμοι και ξεκάθαροι στις κινήσεις σας και τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να εκδηλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Όσοι από εσάς τους Κριούς είστε ερωτευμένοι, ο έρωτας μπορεί να σας προσφέρει δυνατές στιγμές αυτή την περίοδο.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου αισθάνεστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να δώσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας καθήκοντα και στις καθημερινές υποχρεώσεις σας. Αν χρειαστεί να παραιτηθείτε από την εργασία σας, θα πρέπει πρώτα να είστε βέβαιοι ότι έχετε έτοιμο ένα νέο σχέδιο. Αν όμως η παραίτηση δεν είναι δική σας επιλογή δεν έχετε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστείτε με την νέα κατάσταση. Οργανώστε καλύτερα την καθημερινότητα σας και βάλτε τάξη στη ζωή σας για να μην χάσετε τον στόχο σας.

 

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η επιλογή φίλων είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, φροντίστε ώστε η προσφορά σας σ’ αυτούς να μην γίνει αιτία να προδοθείτε και να απογοητευτείτε. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε με ποιους συνδέεστε φιλικά και ιδιαίτερα όταν η φιλική σχέση είναι καινούργια και δεν έχει δοκιμαστεί στον χρόνο. Γι αυτό χρειάζεται μέτρο σ’ αυτό που δίνετε και σ’ αυτό που παίρνετε ιδιαίτερα από τους καινούργιους φίλους σας.

Έχετε γίνει τελευταία περισσότερο ιδεαλιστές γι αυτό θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και στη φαντασία και να μην ονειρεύεστε πράγματα ανέφικτα. Δουλέψετε έξυπνα, με προσοχή και οργάνωση για να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα αλλά να μην γίνετε και καχύποπτοι με όλους.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαήμερου, η δημιουργική εργασία ευνοείται και η σχέση σας με τα παιδιά. Ευκαιρία είναι να βρείτε κανάλια ανταλλαγής συναισθημάτων με τα πρόσωπα που αξίζουν την αγάπη σας είτε αυτά είναι τα παιδιά σας είτε ο/η ερωτικός σας σύντροφος. Μπορεί να πέσει στην αντίληψη σας ότι κάποιος προδίδει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας όμως μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα ιδιαίτερα αν η σχέση αυτή είναι δοκιμασμένη στον χρόνο. Μπορεί να έχετε πέσει έξω και να είναι απλώς μια παρεξήγηση.

Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να ευδοκιμήσει μια καινούργια ερωτική σχέση ιδιαίτερα για εσάς τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, διότι η εξιδανίκευση που θα κάνετε στον/στην ερωτικό σας σύντροφο βλέποντας τον ως τον μοναδικό, τον ιδανικό, τον τελειότερο άνθρωπο πάνω στην γη, αλλά αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα με αποτέλεσμα αργότερα να έρθει η απογοήτευση.

 

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Ο μήνας αυτός, ιδιαίτερα για τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να προκαλέσει στην ζωή σας σύγχυση, αποπροσανατολισμό, αλλά μπορεί και να σας διδάξει ουσιαστικές αλήθειες. Εξαρτάται από εσάς τι από τα δύο θα συμβεί, από το πώς ενεργείτε για να φανείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Είναι πολύ δύσκολο γιατί εδώ φιλοδοξίες δεν επιτρέπονται, θα πρέπει να εργαστείτε για το κοινό καλό, να αρνηθείτε το ¨εγώ¨ και η εξέλιξη σας να γίνει ιεραρχικά. Σε διαφορετική περίπτωση, μόνο απώλειες θα γνωρίσετε.

Διατηρήστε μια ξεκάθαρη και έντιμη στάση ζωής και προχωρήστε με την συνείδηση σας καθαρή. Επειδή είναι θολό το κλίμα, χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις, συμπεριφορές ή πληροφορίες και δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε που είναι το ψέμα και που η πραγματικότητα, ακόμα και στο ίδιο σας το μυαλό. Γι αυτό δεν πρέπει να χάσετε τον αυτοέλεγχο σας, αλλά με εντιμότητα, ρεαλισμό, μεθοδική σκέψη, οργάνωση και πρακτική αντιμετώπιση της κατάστασης μπορείτε να αποφύγετε σοβαρά λάθη.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου καλείστε να χειριστείτε τα καθημερινά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Να φροντίσετε άτομο της οικογένειας, να αλλάξετε διακόσμηση ή γειτονιά, να κάνετε γενική καθαριότητα, να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, να πετάξετε τα άχρηστα και να τακτοποιήσετε στη θέση τους τα χρήσιμα αντικείμενα, ότι τέλος πάντων χρειάζεται να γίνει στο σπίτι σας. Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου επειδή, κάθε φορά που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση μπορεί να προκύπτει και κάτι άλλο, νιώθετε ανήσυχοι, έντονη νευρικότητα και άγχος.

Φροντίστε λοιπόν να διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε την κριτική ή τα σκληρά λόγια προς τα πρόσωπα της οικογένειας σας γιατί θα υπάρξει απάντηση και σταδιακά (σε ακραίες περιπτώσεις) μπορεί να εξελιχθεί σε ¨εμφυλιοπολεμική σύρραξη¨ ανάμεσα σας.

 

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου, κατά την διάρκεια της οποίας, έχετε ανάγκη από χαλάρωση και απομόνωση από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Εκείνο που επιζητάτε έντονα αυτό το διάστημα είναι, ηρεμία και ένα μακρινό ταξίδι με την συντροφιά πολύ αγαπημένου σας πρόσωπου. Η ευαισθησία, η φαντασία και η ρομαντική διάθεση είναι πολύ αυξημένα τώρα. Επειδή είναι θολό το κλίμα, χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις, συμπεριφορές ή πληροφορίες και δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε που είναι το ψέμα και που η πραγματικότητα, ακόμα και στο ίδιο σας το μυαλό. Έτσι μπορεί να εξιδανικεύσετε ακατάλληλους ανθρώπους ή να αδικήσετε ανθρώπους, αποδεδειγμένα έντιμους και αφοσιωμένους. Διατηρήστε με κάθε τρόπο την ακεραιότητα και την εντιμότητα σας και για κανένα λόγο μην κάνετε εκπτώσεις στις ηθικές σας αρχές. Αποφύγετε όσο αυτό είναι δυνατόν την εμπλοκή σας με την δικαιοσύνη.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 3ου τρίτου δεκαημέρου η προσοχή σας στρέφεται στις συναλλαγές σας με γνωστά άτομα, κοντινούς συγγενείς, γείτονες και γενικά σ’ αυτούς συναντάτε για τα τρέχοντα καθημερινά θέματα σας. Έχετε ανάγκη να έρχεστε σε συχνή επαφή μαζί τους και να συζητάτε θέματα που ενδιαφέρουν και τις δύο πλευρές. Οι εργασίες τις οποίες έχετε να διεκπεραιώσετε αυτή την περίοδο θα γίνονται εύκολα και σε σύντομο χρόνο. Εσείς οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε να συνάψετε καινούργιες συμφωνίες, να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια γιατί ίσως αποτύχουν. Οι συζητήσεις και οι συναλλαγές σας με τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος και τα αδέλφια σας, θα πρέπει να είναι ειλικρινείς, ξεκάθαρες και σε ήρεμο κλίμα.

Επειδή η πλάνη, το λάθος και η εξαπάτηση είναι κυρίαρχο στοιχείο της περιόδου αυτής, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα την κρίση σας από την εξωτερική εικόνα των πραγμάτων, όμως μην φτάσετε και στο άλλο άκρο και να εμπιστευτείτε απόλυτα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να σας εμπλέξουν σε άσχημες καταστάσεις και κουτσομπολιά.

 

Λέων 23/7 – 22/8

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σας είστε ακαταμάχητοι, δυναμικοί και ελκυστικοί και κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας. Οι τρόποι και η εμφάνιση σας είναι προσεγμένα γι αυτό έλκετε την συμπάθεια των συνομιλητών σας και αυτών με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Πολύ πιο αισιόδοξοι τώρα, αισθάνεστε ότι η ζωή σας ανήκει και θέλετε να την απολαύσετε. Μην διστάσετε να το κάνετε, όμως θα πρέπει, ιδιαίτερα εσείς οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, να διαχειριστείτε το εισόδημα σας προσεκτικά και με ρεαλισμό για να μην έχετε σημαντικές απώλειες τις οποίες δύσκολα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε στο μέλλον.

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα ή μια σύγχυση σε οικονομικά θέματα κυρίως εκείνα τα οποία προέρχονται από τρίτους όπως είναι το εισόδημα του/της συζύγου ή χρήματα από αποζημιώσεις, δάνεια, εφορίες, τράπεζες. Τρίτοι μπορεί να ενεργούν παρασκηνιακά σε βάρος των συμφερόντων σας γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αυτή την περίοδο. Επίσης αυτό τον μήνα θα πρέπει να λάβετε μέτρα για να διασφαλίσετε ότι δεν κινδυνεύετε από κλεψιές ή απάτες. Ασφαλίστε ότι σας ανήκει και ότι μπορεί να κλαπεί.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου δεν ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα ή να ρισκάρετε χρήματα χωρίς να είστε σίγουροι ότι θα έχετε κέρδος, ούτε ευνοούνται επενδύσεις σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Προφυλάξτε το εισόδημα σας και γενικά τα οικονομικά σας, από οποιαδήποτε απειλή. Γενικά τον Σεπτέμβρη διαχειριστείτε το εισόδημα σας με ρεαλισμό και να ξοδεύετε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Επίσης προφυλαχτείτε από απατεώνες, διαρρήκτες και κλέφτες. Αλλά κι εσείς να διατηρήσετε την ακεραιότητα και εντιμότητα σας σε κάθε οικονομική συναλλαγή σας με άλλους ανθρώπους και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους.

 

Παρθένος 23/8 – 22/9

Μήνας γενεθλίων ο Σεπτέμβριος για τους περισσότερους Παρθένους, χρόνια σας πολλά λοιπόν και να περάσετε μια υπέροχη, χαρούμενη και δημιουργική χρονιά. Όσοι από εσάς τους Παρθένους έχετε γεννηθεί το 2ου δεκαήμερο θα διαπιστώσετε αυτή την περίοδο ότι όσο πιστά κι αν υπηρετήσατε κάποιους ανθρώπους εκείνοι προδίδουν την εμπιστοσύνη σας και σας απογοητεύουν. Εκμεταλλεύονται την προσφορά σας, την πίστη και την καλοσύνη σας για δικό τους όφελος. Δεν φταίνε αυτοί βέβαια αλλά η υπερβολική υποχωρητικότητα και η ανασφάλεια σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο, η δική σας υπερβολική άδικη κριτική, να πληγώνει και να απογοητεύει τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Αυτή την περίοδο συνήθως συμβαίνει το πρώτο και η όποια συμπεριφορά σας δεν έχει σύγκριση με την δική τους. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινείς και δίκαιοι γίνεται με τους ανθρώπους που συμπορεύεστε στη ζωή και στην δουλειά. Επίσης, θα πρέπει να απαιτήσετε σεβασμό, ξεκάθαρη στάση και εντιμότητα και από τους άλλους. Σε διαφορετική περίπτωση προχωρήστε χωρίς αυτούς οι οποίοι σας εκμεταλλεύονται δεν σας σέβονται.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου αλλά και όλο τον Σεπτέμβρη, δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε δίαιτα ή ένα εξαντλητικό πρόγραμμα άσκησης. Ήδη αισθάνεστε κουρασμένοι και άτονοι και σας χρειάζεται τροφή πλούσια σε θρεπτική αξία για να ανακτήσετε δυνάμεις. Αν χρειαστεί να επισκεφτείτε γιατρό μην αρκεστείτε σε μία γνωμάτευση αλλά ζητήστε και άλλη μία γνώμη από έναν άλλο.

Αυτό τον μήνα να αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες ή εμπλοκή με δικαστήρια, διότι μπορεί να χάσετε από κακό χειρισμό του δικηγόρου σας, των μαρτύρων ή να βγει λανθασμένη δικαστική απόφαση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να θυμώσετε και να κρίνετε αυστηρά ή άδικα ανθρώπους οι οποίοι αποδεδειγμένα στέκονται στο πλευρό σας και υποστηρίζουν τις επιλογές σας.

 

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η πανσέληνος στους Ιχθείς επηρεάζει την υγεία και την εργασία σας ιδιαίτερα για τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου. Αισθάνεστε κουρασμένοι, άτονοι και αδύναμοι για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες. Θα πρέπει να εξοικονομείτε χρόνο για περισσότερο ύπνο και χαλάρωση και επίσης, να βρείτε τρόπους να μειώσετε το άγχος και τις φοβίες σας. Η ανησυχία ότι μήπως πίσω από την πλάτη σας γίνονται παρασκηνιακές ενέργειες για να μειώσουν την αξία σας στη δουλειά και να “κλέψουν” την θέση σας, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι βάσιμη. Όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι απλά φόβοι. Όμως εσείς διατηρήστε την ψυχραιμία σας, παραμείνετε απόλυτα ξεκάθαροι, ειλικρινείς και έντιμοι με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας για να μην χάσετε την εμπιστοσύνη τους. Σε καμία περίπτωση μην εμπλακείτε σε σχόλια ή κουτσομπολιά γιατί θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας και θα σας εκθέσουν.

Μετά τις 20 του Σεπτέμβρη θα ανακαλύψετε ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο και να απέχετε από τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να βάλετε μία τάξη στη σκέψη σας και την ζωή σας. Μπορεί να χρειάζεται να φροντίσετε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ή εσείς οι ίδιοι χρειάζεστε ξεκούραση και φροντίδα. Ίσως όμως η εργασία με την οποία έχετε καταπιαστεί τελευταία χρειάζεται απομόνωση και ηρεμία για να μπορέσετε να την ολοκληρώσετε.

Αυτό τον μήνα αισθάνεστε άτονοι και κουρασμένοι γι αυτό αποφύγετε με κάθε τρόπο να ξεκινήσετε δίαιτα ή να ακολουθήσετε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα άσκησης. Αυτό που σας χρειάζεται τώρα είναι τροφή πλούσια σε θρεπτική αξία και περισσότερος ύπνος. Επίσης είναι κατάλληλη η εποχή να αγνοήσετε για λίγο το ¨εγώ¨ σας και να προσφέρετε ότι μπορείτε σ’ αυτούς που σας στήριξαν και σας στηρίζουν αλλά και σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη την βοήθεια σας.

 

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Την περίοδο αυτή ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου, η φαντασία αλλά και η ρομαντική διάθεση είναι αυξημένα, θα αισθανθείτε έντονη επιθυμία να συναντήσετε την αδελφή ψυχή, τον τέλειο έρωτα. Όμως αν ταξιδεύετε με υπέρμετρο ενθουσιασμό πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι είναι πολύ εύκολο τώρα να προσγειωθείτε ανώμαλα στο έδαφος. Ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι η εξιδανίκευση που κάνετε στον ερωτικό σας σύντροφο βλέποντας τον σαν το τελειότερο άνθρωπο στον κόσμο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι ένας μύθος, μια αυταπάτη.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμβεί το αντίθετο, εσείς, με την καυστική σας κριτική, την ζήλεια ή την καταπιεστική συμπεριφορά σας, απομυθοποιείτε οι ίδιοι τον εαυτό σας και απογοητεύετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι καινούργιες ερωτικές σχέσεις δεν ευνοούνται γιατί η πραγματικότητα έρχεται να αποδείξει ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι τα περιμένατε. Αν υπάρχει στη ζωή σας ένα φιλικό πρόσωπο το οποίο έχει δώσει πολλά στην φιλία σας, θα πρέπει να μην το απογοητεύσετε γιατί εσείς θα χάσετε.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου αποφύγετε να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά, γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους οι οποίοι πιθανόν να μην σας συμπαθήσουν και να χάσετε πολλά περισσότερα από όσα σας προσφέρονται ιδιαίτερα οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου. Ανεξάρτητα αν η ιδέα την οποία έχετε σχηματίσει για κάποιους ανθρώπους είναι σωστή ή όχι, εσείς εμμένετε σ’ αυτήν, χωρίς να δέχεστε να τους ακούσετε πρώτα. Όμως με αυτό τον τρόπο μπορεί να κάνετε εχθρούς κάποιους ανθρώπους από το φιλικό σας περιβάλλον χωρίς κανένα λόγο.

Αν προσφέρετε εργασία ως μέλος μια ομάδας ή ενός ομίλου είναι πιθανόν να αποχωρήσετε λόγω ασυμφωνίας ή ανέντιμης συμπεριφοράς κάποιων ατόμων. Είναι δύσκολο βέβαια, μέσα σ’ αυτό το θολό τοπίο το οποίο υπάρχει τώρα να αποφύγετε αποτυχίες, απογοητεύσεις, απώλειες φίλων ή λανθασμένες αποφάσεις. Όμως όταν έχετε την συνείδηση σας καθαρή ότι λειτουργήσατε έντιμα και τα κίνητρα σας ήταν αγνά, το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι επώδυνο για εσάς.

 

 

Τοξότης 23/11 – 21/12

Αισθάνεστε περίεργα αυτό τον μήνα, ιδιαίτερα οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, έχετε ανάγκη από χαλάρωση και απομόνωση από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Επιζητάτε, να παραμείνετε περισσότερο διάστημα στο σπίτι σας, να ηρεμήσετε, με την συντροφιά της οικογένειας σας και από την άλλη, σας τρομάζει η μοναξιά. Η ευαισθησία, η φαντασία και η ρομαντική διάθεση είναι πολύ αυξημένα τώρα. Επειδή είναι θολό το κλίμα, δεν χρειάζεται να επωμιστείτε το ρόλο του διαιτητή σε κάποιες διαφωνίες μεταξύ των μελών της οικογένειας σας, διότι μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις, συμπεριφορές ή πληροφορίες και δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε που είναι το ψέμα και που η πραγματικότητα, ακόμα και στο ίδιο μας το μυαλό.

Έτσι μπορεί να αδικήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αποδεδειγμένα αφοσιωμένο και ειλικρινές. Αυτό τον μήνα θα πρέπει επίσης να ασφαλίσετε το σπίτι σας από τυχόν διάρρηξη ή από κάποια διαρροή στις σωληνώσεις του. Βέβαια είναι δύσκολο να τα προβλέψει κανείς αυτά τα προβλήματα, όμως κάντε ότι είναι δυνατόν για να έχετε όσο το δυνατόν μικρότερη ζημία.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου οι εξελίξεις στην καριέρα σας δεν είναι αυτές που περιμένατε ενώ έχετε δουλέψει φιλότιμα και έχετε κουραστεί αρκετά για να πετύχετε το σκοπό σας. Επιθυμείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή μπορεί να προσαρμόζεστε με τις αλλαγές που κάνουν οι άλλοι για σας. Έτσι κι αλλιώς εσείς μπορείτε να ελίσσεστε για να αποφεύγετε τα εμπόδια και να προσαρμόζεστε όταν κάτι δεν μπορείτε να το ελέγξετε.

Ο Σεπτέμβρης έχει βάλει ¨στόχο¨  τα μεταβλητά ζώδια του 2ου δεκαημέρου, γι αυτό κι εσείς οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου πρέπει να παραμείνετε διακριτικοί και ουδέτεροι όταν βλέπετε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναμιχθείτε σε παράνομες ή παρασκηνιακές ενέργειες. Δεν πρέπει κατ’ουδένα τρόπο να μπλεχτείτε σε παιχνίδια ισχύος με τους ανωτέρους και ούτε να προδώσετε τις ηθικές αρχές και τις αξίες σας, διότι εσείς θα είστε οι χαμένοι.

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Σύγχυση και αποπροσανατολισμός υπάρχει στις καθημερινές σας συναλλαγές με τους κοντινούς σας ανθρώπους ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Άλλα λέτε εσείς κι άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι, άλλες εργασίες ξεκινάτε να κάνετε, όμως χάνεστε στον δρόμο και με άλλες καταπιάνεστε. Ένα αλαλούμ επικρατεί όλο τον Σεπτέμβρη, το οποίο σας αποσυντονίζει και σας αγχώνει. Το κλίμα είναι περίεργο αυτό τον μήνα, χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις, συμπεριφορές ή πληροφορίες και δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε που είναι το ψέμα και που η πραγματικότητα, ακόμα και στο ίδιο μας το μυαλό.

Γι αυτό σε κάθε νέα γνωριμία θα δίνετε πίστωση χρόνου, δεν θα ενθουσιάζεστε και δεν θα εμπιστεύεστε αμέσως, καινούργια άτομα που μπαίνουν στην ζωή σας. Δεν πρέπει να μπερδέψετε ή να προδώσετε τις ηθικές αρχές και τις αξίες μας, να μην εμπιστεύεστε ή να επηρεάζεστε άκριτα από τους άλλους και να είστε πολύ προσεκτικοί και πολύ καλά προετοιμασμένοι όταν πρόκειται να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή. Στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που συναλλάσσεστε καθημερινά, θα πρέπει μιλάτε όσο πιο ξεκάθαρα και ειλικρινά μπορείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό σας, αλλά και να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου εσείς οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο είτε αυτό είναι ανώτερες σπουδές είτε είναι εργασία στο εξωτερικό. Ενώ εσείς του 2ου δεκαημέρου αποφύγετε ότι έχει σχέση με ταξίδια ιδιαίτερα μακρινά, ούτε είναι ενδεδειγμένο να κλείσετε δουλειές στο εξωτερικό διότι τα όποια σχέδια σας κινδυνεύουν να αποτύχουν ή να εξαπατηθείτε από επιτηδείους. Οι στόχοι και τα όνειρα σας μπορεί να είναι ουτοπικά και να μείνουν απραγματοποίητα. Καλό είναι τώρα, να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας βήματα και όταν οι συνθήκες είναι πιο ευοίωνες, βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου η ζωή σας αυτό τον μήνα έχει μια ¨γεύση γλυκό-ξινη¨. Τα προσωπικά σας, τα αισθηματικά σας, η σχέση σας με τον/την σύντροφο και γενικά οι επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους πάνε περίφημα, ενώ στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες σημαντικές απώλειες εισοδήματος. Βέβαια όλοι μας έχουμε την τάση να στεκόμαστε στα αρνητικά και ιδιαίτερα τώρα, την εποχή της κρίσης, τα οικονομικά μας ζητήματα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αναπληρωθεί ένα χαμένο εισόδημα.

Όμως μην απογοητεύεστε, μπορεί αυτή την περίοδο να μην μπορείτε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας αλλά μήνας είναι και θα περάσει. Προσπαθήστε μόνο, ιδιαίτερα αυτό τον μήνα, να μην ρισκάρετε κανένα χρηματικό ποσόν σε επιχειρηματικά σχέδια και να ξοδεύετε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Αργότερα που θα καθαρίσει το θολό τοπίο, τότε θα μπορείτε με ξεκάθαρη σκέψη να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας βήματα.

Επειδή ο Σεπτέμβρης κρύβει πολύ παρασκήνιο και απάτες γι αυτό πρέπει να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε κάτι σημαντικό, δηλαδή όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα για τυχόν απώλεια ή κλεψιά. Να ασφαλίζετε το σπίτι και το αυτοκίνητο σας όταν βρίσκεστε έξω.

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, εσείς οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες που τυχόν μπορεί να έχετε με την εφορία, τις τράπεζες ή περιουσιακά θέματα. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα και να κλείσετε τους λογαριασμούς σας αν αυτό είναι μπορετό. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δανειστείτε ή να χρεώσετε τις κάρτες σας με καινούργια χρέη. Καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που περιμένατε, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου. Προσπαθήστε τώρα, να βγαίνετε πιο συχνά έξω για διασκέδαση με τους αγαπημένους σας, να αυξήσετε τις επαφές σας με αισιόδοξους ανθρώπους για να αποφύγετε το άγχος και τον εκνευρισμό από τις αρνητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Η ευαισθησία και η ασυγκινησία σας αυξάνεται σημαντικά αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, όπως επίσης και η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια. Εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας εύκολα και αναζητάτε την συντροφιά, την φροντίδα και την τρυφερότητα των αγαπημένων σας ανθρώπων. Γίνεστε γενναιόδωροι στα συναισθήματα προς τους άλλους γιατί λαχταράτε την προσοχή τους και την τρυφερότητα τους. Όμως θα πρέπει να δέσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες των άλλων διότι θα τους κουράσετε με τις υπερβολικές σας ευαισθησίες.

Να παραμείνετε απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαροι στις επαφές σας με τους άλλους διότι την περίοδο αυτή, είναι θολό το κλίμα και μπορεί εύκολα να παρερμηνευτούν οι προθέσεις, οι κινήσεις, και η συμπεριφορά σας και να μην ξέρουν αν πρέπει να σας πάρουν στα σοβαρά ή να σας αγνοήσουν. Έτσι μπορεί να αδικηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, γι αυτό ανοιχτή, έντιμη και ξεκάθαρη επικοινωνία.

Μετά τις 20 του Σεπτέμβρη, ιδιαίτερα εσείς οι Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε μια συνεργασία ή στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε την ζωή σας. Αν εργαστείτε μαζί, με συντροφικότητα, αλληλοσεβασμό, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις τότε θα καταφέρετε θαύματα. Αν όμως μπει ο εγωισμός και ο ανταγωνισμός ανάμεσα σας τότε θα βγουν απωθημένα και κρυφά παράπονα και θα γίνετε αποδέκτες αυστηρής, αρνητικής κριτικής, ιδιαίτερα εσείς οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου. Τα όποια σχέδια για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες κινδυνεύουν να αποτύχουν αυτό τον μήνα.

Αργότερα που θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση θα μπορέσετε με ρεαλισμό, μεθοδική σκέψη και σωστή οργάνωση να πραγματοποιήσετε ότι έχετε στο μυαλό σας. Θα αισθανθείτε τον οργανισμό σας λίγο εξασθενημένο αυτό το διάστημα, γι αυτό αποφύγετε να επιτείνετε την κατάσταση σας με εξαντλητική άσκηση ή δίαιτα. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία και ξεκούραση και αμέσως θα νιώσετε πιο δυνατοί.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *