Καταφθάνει ο Astrauskas στην Καστοριά

21151384_1909328989307086_4383391534535964734_n

Ο Nerijus Astrauskas έφτασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Καστοριάς. Ο ποδοσφαιριστής άργησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, επειδή ακολούθησε επί μακρύ χρονικό διάστημα, εξειδικευμένη ιατρική αγωγή, για την πλήρη του αποθεραπεία, από τον περυσινό του τραυματισμό.

Ο έμπειρος Λιθουανός επιθετικός ταξίδεψε χθες με τις Τουρκικές Αερογραμμές, από την πατρίδα του, ενώ στο αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, της Θεσσαλονίκης, τον υποδέχθηκε άνθρωπος της Καστοριάς, που τον μετέφερε στο Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Σήμερα ο Astrauskas, που σημειωτέον, δήλωσε ότι είναι πανέτοιμος, για τη νέα χρονιά, θα μεταβεί στην Καστοριά, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει (κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή του Διονύση Λίτσκα), στο ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που δίνει η Καστοριά, εντός έδρας, με τον Αλμωπό Αριδαίας, στις 17.30, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς.

Στη φωτoγραφία, ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΟΛΥΜΠΙΑ και μέλος του Α.Γ.Σ.Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, Βασίλης Χριστόπουλος, καλωσορίζει τον Nerijus Astrauskas.

FC Kastoria

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *