Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που ένας άντρας απατά!

man

Γιατί ένας άντρας απατά; Σίγουρα, έχεις αναρωτηθεί κι εσύ. Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα στη σχέση, μπορεί να είναι μια «αδύναμη» στιγμή, αλλά γεγονός παραμένει ότι οι γυναίκες νιώθουν πάντα την ανασφάλεια ότι ίσως πέσουν «θύματα» απιστίας. Έστω κι αν υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι και οι γυναίκες είναι πλέον επιρρεπείς στην απιστία…

Ωστόσο, όσο αφορά τους άντρες, οι 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα απατήσουν είναι οι εξής:

1-      Έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τη σύντροφό τους. Δεν είναι πια αφοσιωμένοι στη σχέση και αυτό μπορεί να αφορά μια συνολικότερη κατάσταση, μπορεί το πρόβλημα να είναι εστιασμένο στο σεξ (δηλαδή να έχουν χάσει απλά το σεξουαλικό ενδιαφέρον). Πολύ απλά, έχει βαρεθεί και αναζητά καινούργια ερεθίσματα για τη libido του. Η ευθύνη, βεβαίως, για την έλλειψη πάθους, βαραίνει και τους δυο.

2-      Εμφανίστηκε μια ευκαιρία- και την πήρε! Μπορεί να ήταν μια συνάδελφος, μια παλιά συμμαθήτρια, μια τυχαία γνωριμία. Ο ενθουσιασμός για μια καινούργια εμπειρία τον κάνει να νιώθει και πάλι επιθυμητός. Μπορεί απλά να έχει στο μυαλό του ότι θα είναι για μια φορά, ή να παρασύρθηκε από μερικά κοκτέιλ παραπάνω.

3-      Μπορεί να βιώνει μια συναισθηματική αναταραχή. Ένας άντρας μπορεί να απατήσει όταν νιώθει ένα συναισθηματικό χάος μέσα του, ιδίως μετά από ένα μεγάλο τσακωμό με τη φιλενάδα του. Για να βρουν διέξοδο σ’ αυτή τη συναισθηματική ταραχή οι άντρες καταφεύγουν σε απαγορευμένα πράγματα είτε αυτό είναι το αλκοόλ είτε το …παράνομο σεξ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *