Ποια τραγουδίστρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή;

Ποια τραγουδίστρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή;Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές και εκκεντρικές εμφανίσεις και η ίδια δείχνει να αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια των followers.

Η χθεσινή της εμφάνιση στο πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός» ήταν πραγματικά «καυτή»! Με ένα λευκό, ολόσωμο κορμάκι που ήταν ιδιαίτερα sexy και αποκάλυπτε το σημάδι από το μαγιό της, η Κατερίνα Στικούδη προκάλεσε «εγκεφαλικά»!

Τι το θελε όμως να ανεβάσει φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή στο ίνσταγκραμ; Οι followers που λατρεύουν να την μισούν άρχισαν τις επιθέσεις! «Έλεος ρε Κατερινάκι…πολύ έξαλλη εμφάνιση νταξ δε λέει τόσο πολύ …», «Today όχι δεν ήταν καλή η εμφάνιση sorry».

Βέβαια οι αμετανόητοι φανατικοί θαυμαστές της δεν παρέλειψαν να «τσακωθούν» με τους πρώτους για χάρη της λέγοντάς της να μην ακούει κανέναν γιατί είναι πολύ sexy με τέλειες καμπύλες! Περί ορέξεως…

 

Ποια τραγουδίστρια εμφανίστηκε έτσι on stage;

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *