Μέχρι αύριο η ανάληψη των 300 ευρώ – Σάββατο μηδενίζει το κοντέρ

mexri-aurio-i-analipsi-twn-300-eurw--sabbato-midenizei-to-konterΟποιος θέλει να σηκώσει τα 300 ευρώ που δικαιούται ως συνολική ανάληψη της εβδομάδας που πέρασε, έχει διορία μέχρι την Παρασκευή γιατί τα ξημερώματα του Σαββάτου το…κοντέρ μηδενίζεται.

Σύμφωνα με την νέα ΠΝΠ μετά την τραπεζική αργία, η ανάληψη μετρητών από τους συναλλασσόμενους από τραπεζικό κατάστημα ή ΑΤΜ δεν μπορεί να υπερβαίνει ημερησίως το ποσό των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα.

Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα και πάντως το αργότερο στο τέλος της εβδομάδας. Δηλαδή, κάθε εβδομάδα ο δικαιούχος μπορεί να κάνει ανάληψη έως του ποσού των 420 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο, με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα κατά την οποία, για πρακτικούς λόγους, μπορεί να γίνει αθροιστική ανάληψη μετρητών μέχρι του ποσού των 300 ευρώ την Παρασκευή, 24/7.

Ετσι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μετά αρχίζει να μετράει η νέα εβδομάδα, όπου ισχύει ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρώ ή 420 ευρώ, συνολικά, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου και έτσι θα γίνεται όλες τις επόμενες εβδομάδες μέχρι… νεοτέρας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *