Γρ. Αρναούτογλου για Νταλάρα: «Γιώργο μου, εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος»

canvas

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας και τις αναφορές που έκανε σε συναδέλφους του στη μουσική σκηνή.

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση, λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι ντροπή.

«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής, που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, ντροπή είναι. Στα όρια του καραγκιοζιλικίου», είχε πει ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για τον Γιώργο Νταλάρα: «Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ κύριε Νταλάρα, τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω».
Αρναούτογλου: «Γιώργο μου, εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος»

Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε δηλώσεις του Αρναούτογλου, ο οποίος είπε: «Γιώργο μου, νομίζω εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του. Καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν διαφημίσεις. Έχουν το κοινό τους και πάνε να το διασκεδάσουν».

Τέλος, ο παρουσιαστής είπε για τον Γιώργο Νταλάρα: «Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ό,τι θέλει».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *