«Έφυγε» ο επί 20 χρόνια ντράμερ των Scorpions Τζέιμς Κότακ

canvas

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Τζέιμς Κότακ, ο οποίος υπήρξε ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Scorpions για δύο δεκαετίες.

Η κόρη του Τζέιμς Κότακ, Τόμπι, επιβεβαίωσε στο TMZ τον θάνατο του πατέρα της. Οι Scorpions αποχαιρέτισαν τον «αδελφό» τους, όπως τον χαρακτήρισαν λίγο αργότερα.

«Πολύ θλιβερά νέα… ο αγαπημένος φίλος και ντράμερ μας επί 20 χρόνια Τζέιμς Κότακ πέθανε σε ηλικία 61 ετών… ο Τζέιμς ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος μουσικός και τρυφερός οικογενειάρχης», γράφει η ανάρτηση των Scorpions.

«Ο Κότακ ήταν “αδελφός” και θα μας λείψει πραγματικά. Rock‘n Roll για πάντα, αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς», σημειώνει η ανάρτηση.

Ο Τζέιμς Κότακ πέθανε το πρωί της Τρίτης, στο Λούισβιλ, σύμφωνα με την κόρη του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του ντράμερ.

Από το 1996 έως τους 2016 ο Κότακ ήταν μέλος των Scorpions. Υπήρξε ο μακροβιότερος ντράμερ της μπάντας. Επίσης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Kingdom Come, συγκρότημα στο οποίο έμεινε από το 1987 έως το 1989 και από το 2018 έως τον θάνατό του.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *