Παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο πρωθυπουργός

paraitisi--stuliou-zitise-o-prwthupourgosΤην παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Από την πλευρά της η Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού να ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Στύλιου. δήλωσε: «Ευτυχώς αυτή τη φορά η κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο».

Λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζε την επίθεση Στύλιου στην κ.Κανέλλη, χαρακτηρίζοντάς την «τεράστια προσβολή για τη Δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

«Η επίθεση του υφυπουργού Παιδείας στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, δεν συνιστά μόνο μέγιστη χυδαιότητα. Αποτελεί τεράστια προσβολή για τη Δημοκρατία, στελέχη της κυβέρνησης να επικαλούνται τη χρυσαυγίτικη βία. Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές και καμία “συγνώμη” δεν μπορεί να τις ξεπλύνει».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *