Κύπελλο ΕΠΣ Καστοριάς

Υπόθεση ’’πόλης’’ η κούπα του τελικού!!!

ΑΟ Κάστωρ και Καλλιθέα Καστοριάς ’’σφράγισαν’’ εισιτήρια για τον 37ο τελικό κυπέλλου

ΑΟ Κάστωρ και Καλλιθέα Καστοριάς είναι τελικά το ζευγάρι που εξασφάλισε την παρουσία τους στον 37ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού οι δύο ομάδες – οι οποίες παράλληλα πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα – θα αναμετρηθούν σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς. Ωστόσο, μία πρώτη γεύση από την δυναμικότητα των δύο ομάδων θα πάρουν οι φίλαθλοι το προσεχές Σάββατο στο μεταξύ τους ντέρμπι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Χλόης. Ο φετινός τελικός κυπέλλου αναμφίβολα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον μιας και συγκρούονται για πρώτη φορά σε τελικό δύο ομάδες της πόλης με τον ΑΟ Κάστωρ ωστόσο να έχει την υπεροχή όσον αφορά τις κατακτήσεις και συμμετοχές του στην διοργάνωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ‘’βυσσινί’’ έχουν 4 συμμετοχές σε τελικό με ισάριθμες κατακτήσεις (2004, 2009, 2010 και 2011)!!!, ενώ αντίθετα για τον Μεγ. Αλέξανδρο Καλλιθέας θα είναι παρθενική συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον 38ο τελικό κυπέλλου μετά τις σημερινές νίκες που πέτυχαν στην ημιτελική φάση. Ο ΑΟ Κάστωρ πήρε τη ρεβάνς από την πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα με την Δόξα Αμπελοκήπων επικρατώντας με 2-0 (ματς με αρκετή ένταση, αψιμαχίες και 2 κόκκινες κάρτες), ενώ η Καλλιθέα συνέτριψε εκτός έδρας τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου με το εκκωφαντικό σκορ 0-9!!!

Ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί την άνοιξη – πιθανόν τον Μάρτιο – σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *