Πέλλα: Τζέντλεμαν σε γνωστό εστιατόριο ο Σάκης Ρουβάς – Μαγνήτισε τα βλέμματα η Κάτια Ζυγούλη – video

rouvas_pozar-768x658

τον εντόπισε στο χωριό Όρμα, κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ, σε μια έξοδο για φαγητό μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά τους και τους γονείς της Κάτιας στον ”Διόνυσο”, το καλύτερο εστιατόριο της περιοχής.

Η παρουσία του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν πέρασε απαρατήρητη και πολύ σύντομα τα κινητά όσων βρίσκονταν στο μαγαζί -και ειδικά των κοριτσιών- πήραν φωτιά, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Σάκης ήταν τζέντλεμαν και πολύ τρυφερός, αφού χάιδευε συνεχώς την Κάτια του που αν και άβαφη ήταν μια κούκλα. O δημοφιλής καλλιτέχνης επέλεξε να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στα Λουτρά Πόζαρ και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του στα ιαματικά νερά της περιοχής.

Ρουβάς και Ζυγούλη στα Λουτρά Πόζαρ

“Σε ετήσια βάση ξεπερνάμε το 1.000.000 επισκέπτες και έτσι κρατάμε την πρωτοκαθεδρία μεταξύ των λουτροπόλεων στη χώρα μας” τόνισε ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, επισημαίοντας πως τα Λουτρά Πόζαρ δεν αποτελούν επιλογή μόνο των Ελλήνων, αλλά συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες, με αποτέλεσμα “η επισκεψιμότητα να φτάνει το 70% ακόμα και τις καθημερινές ημέρες”.

Μάλιστα, έχει αλλάξει πλέον και η μέση ηλικία των επισκεπτών, αφού, όπως είπε ο κ. Μπίνος, “αν και στο παρελθόν τα μέρη αυτά επισκέπτονταν μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας, τώρα έρχονται πολλοί νέοι, ζευγάρια αλλά και πολλά σχολεία από όλη τη χώρα. Ειδικά από τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται πλέον πολλές μονοήμερες εκδρομές στα Λουτρά Πόζαρ”.

 

Πηγή: mykonoslive.tv

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...