Την ολοσχερή καταστροφή του 1ου ορόφου προκάλεσε η χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία στο Ντολτσό

20181228_091204-888x500

Την ολοσχερή καταστροφή του 1ου ορόφου και της σκεπής, προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθές το βράδυ σε μονοκατοικία στο Ντολτσό, δίπλα από το Αρχοντικό των Αφών Εμμανουήλ και πίσω απο το Δεληνάνειο Μουσείο, ιδιοκτησίας των κ.κ. Κων. Δημητριάδη & Βασ. Καραμήτσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΥΡ Καστοριάς, η φωτιά στην μονοκατοικία, την οποία οι ενοικιαστές της εγκατέλειψαν έγκαιρα, ξέσπασε στις 9.30 χθές το βράδυ και στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 8 οχήματα με 17 άνδρες, από την ΠΥΡ Καστοριάς και τα πυροσβεστικά κλιμάκια του Άργους Ορεστικού και του Νεστορίου.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες των ανδρών της ΠΥΡ, η φωτιά περιορίστηκε στον 1ο όροφο της μονοκατοικίας, ενώ μέλημα παράλληλα των ανδρών της πυροσβεστικής, ήταν να μή πάρει φωτιά το Αρχοντικό των Αφών Εμμανουήλ, που αγγίζει την ιδιοκτησία που καίγονταν, πράγμα που κατάφεραν.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, ενώ προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργεί η ΠΥΡ Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...