Να προσφέρει θέαμα στον κόσμο θέλει η Pirelli

Τους στόχους της Pirelli για τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Πολ Έμπερι.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της προμηθεύτριας εταιρίας ελαστικών του πρωταθλήματος της Formula 1 τόνισε πως θέλουν να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο, ενώ επισήμανε πως η σεζόν θα χαρακτηριστεί επιτυχημένη αν καταφέρουν οι ομάδες να κάνουν δύο με τρία πιτ στοπ, κάτι το οποίο θα συμβεί σύντομα.

Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας της Pirelli τόνισε πως κάθε χρόνια στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι διαφορετική.

«Κάποιοι άνθρωποι πάντα παραπονιούνται, ωστόσο κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Πέρυσι, είχαμε άλλα θέματα, αλλά φέτος η έναρξη μας είναι θετική. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με νέα μονοθέσια, κάτι το οποίο επηρεάζει τα ελαστικά, ωστόσο είμαστε πολύ τυχεροί με τις χειμερινές δοκιμές που κάναμε, καθώς πήραμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες», ήταν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Pirelli, ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε τις διαφορές με την περσινή σεζόν.

«Πέρυσι, είχαμε πολύ επιθετική στρατηγική κάτι που δούλευε σε μερικές ομάδες, αλλά όχι σε άλλες. Φέτος, απλοποιήσαμε τα πράγματα, δεδομένων των πολλών αλλαγών στους κανονισμούς. Για εμάς η σεζόν θα είναι επιτυχημένη αν καταφέρουμε να κάνουμε ότι μας έχει ζητηθεί, δηλαδή να κάνουμε δύο με τρία πιτ στοπ. Το είχαμε καταφέρει τις προηγούμενες σεζόν και είμαστε κοντά στο να το κάνουμε και φέτος. Θέλουμε οι αγώνες να προκαλούν το ενδιαφέρον στο κοινό. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος της Formula 1, είναι σπουδαίο πρωτάθλημα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *