Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ «Απογειώνουν» τη διαφήμιση οι Ιάπωνες -Ετοιμάζουν καμπάνια στη Σελήνη [εικόνες]

Η είδηση μπορεί να μοιάζει φανταστική και όμως είναι άκρως αληθινή. Οι Ιάπωνες ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα στο χώρο της διαφήμισης, καθώς βρίσκεται σε σκαριά καμπάνια που θα γίνει στη… Σελήνη.

Σύμφωνα με το theverge.com, η πρώτη διαφήμιση που θα φιλοξενηθεί στο Διάστημα και συγκεκριμένα στο φεγγάρι αφορά σε προϊόντα αναψυκτικών Otsuka. Σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία strobotic Technology, η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει την καμπάνια για το αναψυκτικό «Pocari Sweat», η οποία σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα κυκλοφορήσει το 2015.

 

Και πως θα γίνει αυτό; Η εταιρεία αναψυκτικών αναμένεται να τοποθετήσει στην επιφάνεια της Σελήνης μία τεράστια κάψουλα κατασκευασμένη από τιτάνιο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα μέσα στην κάψουλα θα τοποθετηθούν ειδικοί δίσκοι με τα όνειρα και τις επιθυμίες των παιδιών της Ασίας, τα οποία θα είναι γραμμένα από τα ίδια.

Οσα παιδιά συμμετέχουν θα λάβουν από την εταιρεία ένα ειδικό δαχτυλίδι, για να μπορούν να ανοίξουν την διαφημιστική κάψουλα του αναψυκτικού και να ξαναδιαβάσουν τις επιθυμίες τους, αν γίνουν αστροναύτες και ταξιδέψουν στο Φεγγάρι!

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...