ΕΤΟΙΜΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Γκλέτσος: Γιατί όχι και πρωθυπουργός -Τι λέει για το κόμμα που θα ιδρύσει

Η επανεκλογή του από την πρώτη Κυριακή έδωσε νέα πνοή στον Απόστολο Γκλέτσο. Για αυτό και ο δήμαρχος Στυλίδας πέρα από την ίδρυση του κόμματος που ανακοίνωσε, αναφερόμενος στους στόχους του δήλωσε «Γιατί όχι και πρωθυπουργός».

Οπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, δεν περίμενε το ποσοστό με το οποίο εξελέγη, καθώς εκτιμούσε ότι θα έπαιρνε 52-53%. Μιλώντας για την ίδρυση του κόμματός του, που θα ονομάζεται «ΤΕΛΕΙΑ», σημείωσε: «Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Οταν λέω εμείς, εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής».

Οταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, απάντησε «Γιατί όχι;», αλλά διευκρίνισε ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις και πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν θα είναι έτοιμοι για όλα. «Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε», είπε, ενώ στην ερώτηση αν θα είναι έτοιμοι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, απάντησε: «Το φθινόπωρο; Μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: Γκλέτσος: Γιατί όχι και πρωθυπουργός -Τι λέει για το κόμμα που θα ιδρύσει | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/155552#ixzz32Ca8DXGN

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...