Η ερωτική ατζέντα της εβδομάδας: Ποιοι χώρισαν, ποιοι ήρθαν πιο κοντά!

at261111116

Τι εβδομάδα κι αυτή! Οι δουλειές έτρεχαν πιο γρήγορα από εμάς, τα νέα έφταναν το ένα μετά το άλλο, δεν είχαμε καμία όρεξη για πρόβλημα (και πότε έχουμε;) και μέσα σε όλα αυτά η showbiz δεν έκατσε μέσα στο σπίτι της! Αλλά μην ανησυχείς! Εμείς και τούτη την Κυριακή σου έχουμε μαζεμένα όλα όσα πρέπει να μάθεις από αυτά που έγιναν την εβδομάδα που πέρασε!

Πρώτη φορά: Ο Γ. Μαζωνάκης μιλάει για τη σχέση του με το κορίτσι του και το παιδί!

Σίγουρα έχεις ακούσει όσα λένε οι φήμες για τη σχέση του Γιώργου Μαζωνάκη και της χορεύτριας Μαρία Δελόγκα. Ε, εδώ θα δεις και τι λέει ο ίδιος ο τραγουδιστής για όλα αυτά και για τα δημοσιεύματα  που τον θέλουν να γίνεται πατέρας!

AdTech Ad

Οι φωτογραφίες μιλάνε: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της πόλης

Για τη νέα σχέση του Ρονάλντο τα έμαθες τα νέα; Αν όχι τώρα θα δεις τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα πάντα για την προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή.

kanakis21441156

Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει μπαμπάς κι αυτό κι αν ήταν είδηση! Κι από εδώ θα μάθεις λεπτομέρειες για το κορίτσι που κατάφερε να κάνει πατέρα έναν ορκισμένο εργένη!

xatxxatzigeorgiou29816

Μην νομίζεις ότι αυτή την εβδομάδα είχαμε μόνο νέες σχέσεις. Η μάστιγα των χωρισμών είναι εδώ και ετοιμάσου να διαβάσεις όσα είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τον χωρισμό του από την Άρτεμη Αστεριάδη.

peternnn13716

Και θα σε γυρίσουμε πάλι σε ευχάριστα νέα γιατί αμέσως θα μάθεις για την ανακοίνωση που έκανε ο τραγουδιστής, Πίτερ Άντρε, για τον ερχομό του γιου του!

Κατερίνα Καινούργιου: Το καρφί για τη σχέση της με τον Σαμαρά που θα συζητηθεί!

H Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς όχι μόνο συναντήθηκα σε party, αλλά η παρουσιάστρια μας μίλησε και για το πόσο άσχημα πέρασε. Επικό;

lopezjenifer2111116

Αυτό το φιλί ήταν αρκετό για να κάνει τις φήμες να λένε πως ο Μαρκ Άντονι και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι και πάλι μαζί! Και μάθε πως ο Μαρκ Άντονι μόλις χώρισε!

benben251116

Κι εδώ σου έχουμε ακόμα πιο ευχάριστα νέα, αφού η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ περιμένουν ακόμα ένα παιδί τη στιγμή που προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους.

Οι φήμες οργιάζουν: Χωρίζει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Εδώ θα διαβάσεις όσα λένε οι κακές φήμες για τον χωρισμό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα! Τι; Δεν τα έμαθες ακόμα;

Χώρισαν, αλλά κάνουν διακοπές μαζί!

Όλα τελείωσαν! Όπως διάβασες εδώ μετά από 18 χρόνια γάμου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος κρατάνε στα χέρια τους το διαζύγιο τους!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *