Αυξήστε την μνήμη του Iphone με ένα απλό κόλπο!

Οταν κάποιος  χρησιμοποιεί συχνά το κινητό του για να απαθανατίζει στιγμές, τότε αργά ή γρήγορα η μνήμη του κινητού γεμίζει και οδηγείται σε αδιέξοδο. Με ένα έξυπνο κόλπο λοιπόν  η Apple φρόντισε να λύσει το πρόβλημα των πελατών της, καθώς πλέον τα iPhone μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες που… δεν πιάνουν χώρο.

Πως γίνεται αυτό?

Με την αναβάθμιση του λογισμικού iOS 8.1, η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της εφαρμογή που ονομάζεται iCloud Photo Library. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις στείλουν απευθείας στον υπολογιστή τους με μια πολύ συνοπτική διαδικασία.Έτσι μπορούμε να εξοικονομήσουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο, κρατώντας παράλληλα όλες τις φωτογραφίες που επιθυμούν.

Είναι δωρεάν?

Για να μπορέσει κανείς να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή πρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό στο iCloud,  Έπειτα η Apple προσφέρει δωρεάν μνήμη 5GB αποκλειστικά για φωτογραφίες που προέρχονται από iPhone.

Αν κάποιος επιθυμεί παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, τότε θα πρέπει να πληρώσει μηνιαία συνδρομή στην Apple. Για να αποκτήσει 20GB μνήμης χρειάζεται μόλις ένα δολάριο ανά μήνα, ενώ μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα και 500GB πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή της τάξης των 10 δολαρίων.

http://techsmart.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *