Γιατί με πιάνουν τα κλάματα μερικές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ; Να ανησυχώ;

Γιατί με πιάνουν τα κλάματα μερικές φορές κατά τη διάρκεια του σεξ; Να ανησυχώ;

To sex είναι μία νευρολογική και συναισθηματική κατάσταση’, σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες του Indiana Πανεπιστημίου που μελετά τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Με άλλα λόγια πρόκειται για μία πολύ έντονη κατάσταση που μας προκαλεί ποικίλα συναισθήματα.

Αν σκεφτείς μάλιστα πως είναι μία κατάσταση στην οποία είσαι τελείως γυμνός, καταλαβαίνεις πως αυτό κάνει το σεξ ακόμα πιο συναισθηματικό και έντονο. Το κλάμα ωστόσο μπορεί να προκληθεί είτε για συναισθηματικούς λόγους είτε λόγω ορμονών. Πολλοί άνθρωποι έχουν κάποιους υποσυνείδητους φόβους σχετικά με τη σχέση τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλαίνε χωρίς πολλές φορές να καταλαβαίνουν το λόγο.

Αν το κλάμα είναι συχνό φαινόμενο για σένα κατά τη διάρκεια ή μετά το σεξ, τότε καλύτερα να το συζητήσεις με τη σχέση σου ή αν θέλεις ακόμα και με κάποιον θεραπευτή-ψυχολόγο.

Με το να το κρατάς μέσα σου και να προσπαθείς να το κρύψεις, σίγουρα δε θα το βελτιώσεις ούτε θα το διώξεις. Παρακολούθησε για λίγο καιρό τον εαυτό σου και στη συνέχεια προχώρησε σε μία πιο ριζική λύση, όπως είναι η συζήτηση!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *