Και επίσημα η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

kai-episima-i-paratasi-gia-tis-forologikes-dilwseis.w_l

Παράταση οκτώ ημερών έως τις 28 Αυγούστου δόθηκε τελικώς στα νομικά πρόσωπα προκειμένου να ανταποκριθούν στην υποχρέωση τους για υποβολή της φορολογικής δήλωσης. Αύριο, αναμένεται να ανακοινωθεί παράταση και για τα φυσικά πρόσωπα. Όπως ανέφερε από το πρωί το theTOC.gr, τα τεχνικά προβλήματα στο Taxis ήταν τελικά η αφορμή για να ανακοινωθεί η παράταση. Πλέον η προθεσμία για τα νομικά πρόσωπα λήγει αργότερα από την αντίστοιχη των φυσικών προσώπων (28 Αυγούστου έναντι 26 Αυγούστου) κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα δοθεί παράταση και για τα φυσικά πρόσωπα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει συγκεκριμένα:
«Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα στο TAXISnet, υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη απόφαση για παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων μέχρι τις 28.8.2015. Για τα φυσικά πρόσωπα θα εκδοθεί ανακοίνωση αύριο».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...