Αυτή τη δήλωση του Βαλάντη, ο Γιάννης Πάριος δεν πρέπει να τη μάθει ποτέ!

valantis-600x360

Ο Γιάννης Πάριος ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής. Δεν μπορεί να είναι πια ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής, λόγω βιολογικής φθοράς». Η συγκεκριμένη δήλωση ανήκει στον Βαλάντη, που μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, αποφάσισε να εξηγήσει, για ποιο λόγο είχε πει ότι οι τραγουδιστές που έχουν περάσει τα 50, πρέπει να αποσύρονται.

Είσαι ένας καλλιτέχνης που είδε τους δίσκους τους να γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι. Πώς αντέδρασες όταν τα φώτα της δημοσιότητας έφυγαν από εσένα και στράφηκαν σε νεότερους συναδέλφους σου;

Έχω δει τα τραγούδια μου να γίνονται επιτυχίες, έχω δώσει συναυλίες με 15.000 άτομα από κάτω, έχω έρθει αντιμέτωπος με θαυμάστριες που ήθελαν να σκίσουν τα ρούχα μου! Τα έχω ζήσει όλα αυτά, οπότε δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει τίποτα. Είναι λογικό για έναν καλλιτέχνη, να μην είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Δεν με αφορά να είμαι στο επίκεντρο. Εμένα αυτό που με ενδιέφερε πάντα και εξακολουθεί να με ενδιαφέρει είναι να κάνω ωραία μουσική. Θέλω να έχω το κοινό μου που έρχεται για να με δει και να περνάμε ωραία. Δεν με εξιτάρει πια η δημοσιότητα!

Χαίρομαι που το λες, γιατί όταν είχες πει σε συνέντευξή σου ότι καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50, όπως είναι ο Πάριος, η Γαλάνη και η Αλεξίου, θα έπρεπε να αποσυρθούν, πολλοί είπαν ότι το έκανες για να στρέψεις πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν θέλω να βρίσκομαι στο προσκήνιο με τις δηλώσεις μου, αλλά με τη δουλειά μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με ρώτησαν σε μία συνέντευξη μέχρι ποια ηλικία θα ήθελα να τραγουδάω. Τους απάντησα ότι μετά τα 50 δεν θα ήθελα να είμαι στην πίστα. Στη συνέχεια με ρώτησαν για τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες και είπα, ουσιαστικά, αυτό που πιστεύω και για τον εαυτό μου.

Ο Γιάννης Πάριος, όταν του μετέφεραν τη συγκεκριμένη δήλωση είπε: «Μπορεί ο Βαλάντης να καλύψει το κενό το δικό μου και της Αλεξίου; Την πλάτη μας έβλεπε μια ζωή».

Θεωρώ ότι ο Γιάννης Πάριος ξέρει πολύ καλά τι εννοούσα και μάλιστα ο ίδιος έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να γνωρίζει πότε πρέπει να αποσυρθεί. Ο Πάριος είναι ένας καλλιτέχνης που θαύμαζα απεριόριστα. Ήταν ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής.

Γιατί λες ήταν και όχι είναι;

Δεν μπορεί να είναι πια ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής, λόγω της βιολογικής φθοράς. Κι αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλους μας. Όλοι από μία ηλικία και μετά δεν μπορούμε να είμαστε όπως είμασταν νέοι.

Εσύ σε ποια ηλικία σκέφτεσαι να αποσυρθείς;

Επιμένω ότι μετά τα 50 δεν θα ήθελα να τραγουδάω! Θεωρώ ότι βιολογικά, μέχρι εκεί με παίρνει… Βέβαια, υπάρχουν και καλλιτέχνες που έχουν περάσει τα 50, όπως είναι ο Στέλιος Ρόκκος που και εμφανισιακά και φωνητικά παραμένει πολύ καλός!

Ο Γιάννης Πάριος, όταν είχε ακούσει τις πρώτες δηλώσεις του Βαλάντη, είχε τοποθετηθεί, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάγκα. Λες να το κάνει και τώρα;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oG7vYrs4kW0?feature=oembed]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *