ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΟ – Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2 – 3 για την 4η αγωνιστική

Για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ., ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ αγωνίστηκε στο γήπεδο του Χιλιοδέντρου, όπου αντιμετώπισε το Σάββατο 09/10 την τοπική ομάδα.

 

Ο Παναργειακός κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 2 – 3 παρά του ότι βρέθηκε στην αρχή του αγώνα να χάνει με 1 – 0 . Προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου ο Γκλένυ ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1 – 1 και στο 2ο ημίχρονο ο Παναργειακός πήρε το προβάδισμα με σουτ του Ευαγγέλου που έκανε το 1- 2 . Μέσα σε λίγα λεπτά ο Τσαμτσάκης σκόραρε για άλλη μια φορά, κάνοντας τρία τα τέρματα της ομάδας. Στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό 2 – 3.
  Για την ομάδα του Παναργειακού αγωνίστηκαν οι Τοτονίδης, Ιωαννίδης,  Ευσταθιάδης, Κωνσταντινίδης, Τζιμίρης, Γκλένυ, Βασιλειάδης Λ. , Μουρατίδης, Τσαμτσάκης, Χρήστου και Βακόπουλος . Οι Παπαηλίας, Ευαγγέλου και Ιωάννου αγωνίστηκαν ως αλλαγές.
    Στην επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός υποδέχεται στο γήπεδό του τα Γραμμοχώρια.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...