Φτηνή πολιτική με φόντο την φιλοξένια

http://tismarmagas.files.wordpress.com/2014/11/b7a70-filox_logo.gif

Ξεσπαθώνουν οι θιασώτες της ανεπάρκειας, της υποκρισίας και της  “δήθεν”  Λουτρών Πόζαρ στη φετινή Φιλοξένια.
νοικοκυροσύνης με φόντο την μη συμμετοχή της επιχείρησης των

Ξέχασαν πολύ γρήγορα ότι η πρώην Δημοτική αρχή συμετείχε στον τρίτο χρόνο της θητείας της. Πως θα μπορούσε άραγε η δημοτική αρχή μέσα σε ένα μήνα να προετοιμαστεί;

Προφανώς όμως οι θιασώτες της δήθεν ανάπτυξης και προβολής τα αποσιωπούν έντεχνα. Άλλωστε συμμετέχει η Περιφερειακή ενότητα και ένα μεγάλο κομμάτι να καλυφθεί. Είναι προτιμότερο τα χρήματα που θα έδινε για την συμμετοχή στην έκθεση , έναν θεσμό που γίνεται τελικά για να γίνεται , να τα χρησιμοποιήσει για μια πιο ουσιαστική και αποτελεσματική διαφημιστική καμπάνια.

Επι τέλους αυτή η ελάχιστη οργανωμένη μειοψηφία , πρέπει να πάρει τα μαθήματά της. Δεν κάνει πλέον κουμάντο σε βάρος των , Λουτρών , της ευρύτερης περιοχής και γενικά της Αλμωπίας.

Μπράβο στην Διοίκηση που μέτρησε την ουσία και όχι σκοπιμόυητες και πεταμένα λεφτά . Οσο για τους δήθεν επιχειρηματίες που διαμαρτύρονται , μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από τα συλλογικά τους όργανα , ούτε και μια επώνυμη από επιχειρηματία.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...