Τροχαίο ατύχημα ξημερώματα της Τετάρτης 7-12-2016 με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Λ.Χ. 33χρονου οδηγού από τα Βρυτά Έδεσσας,

capture-png9898

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα ξημερώματα της Τετάρτης 7-12-2016 μετά τις 4 π.μ , με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Λ.Χ. 33χρονου οδηγού από τα Βρυτά Έδεσσας, ο οποίος και ανασύρθηκε νεκρός  μέσα από το ΙΧΕ αυτοκίνητό του. Η σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο (νταλίκα) , το οποίο μετέφερε τυποποιημένη χαρτική ύλη σε παλλέτες, ήταν σφοδρή και το αποτέλεσμα ήταν το φορτηγό να καταπλακώσει το ΙΧΕ αυτ/το που οδηγούσε ο άτυχος νέος οδηγός. Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση  Βρυτών που βρίσκεται πάνω στην  Ε.Ο. Έδεσσας – Φλώρινας .

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Βρυτά Έδεσσας για τον άδικο χαμό του 33χρονου . Από τις πληροφορίες που έχουμε η κηδεία του αναμένεται να γίνει αύριο.

Οι λόγοι και η υπαιτιότητα των οδηγών του τροχαίου ατυχήματος είναι ακόμη άγνωστοι και ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Ο οδηγός της νταλίκας κατάγεται από τη Βεύη φλώρινας .

 

7/12/16

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *