Τρελάθηκαν όλοι με την αγέραστη εμφάνιση της Vera Wang: Είναι 70 ετών και μοιάζει 20 -«Τι στο διάολο πίνει;» [εικόνες]

vera-wang-portokali-bra-koiliakoi

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Vera Wang προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την αγέραστη εμφάνισή της, αφότου μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της δείχνοντας τους κοιλιακούς της, με δεκάδες ανθρώπους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι είναι 70 χρονών.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο σπίτι της στο Μαϊάμι, όπου η Vera Wang βρίσκεται σε απομόνωση λόγω κορωνοϊού, η σχεδιάστρια των διάσημων νυφικών – η Ιβάνκα Τραμπ έχει φορέσει νυφικό της- ποζάρει είτε με καυτά σορτς είτε με αθλητικά τοπ που αναδεικνύουν τους τέλειους κοιλιακούς της. Ωστόσο, δεν ήταν τα ρούχα που προκάλεσαν φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η απίστευτα νεανική της εμφάνιση με έναν χρήστη του Twitter να ρωτά εάν η Vera Wang «πίνει αίμα μονόκερου».

Οι κοιλιακοί - φέτες της Vera Wang
Οι κοιλιακοί – φέτες της Vera Wang

«Η Vera Wang είναι 70;;;;» έγραψε κάποιος στο Twitter την Τετάρτη μαζί με δύο φωτογραφίες της διάσημης σχεδιάστριας. Στην πρώτη από αυτές, η Vera Wang φορά ένα πορτοκαλί αθλητικό μπούστο και λευκό σορτσάκι ενώ για την δεύτερη εμφάνιση επέλεξε κάτι πιο επίσημο: ένα τιραντέ πορτοκαλί φόρεμα με στρώσεις πάνω από ένα κοντό μαύρο σορτς, μαύρα μποτάκια, μια ταιριαστή μάσκα προσώπου και ένα ασημένιο κολιέ.
Με πορτοκαλί φόρεμα και καυτό μαύρο σορτς η Vera Wang
Με πορτοκαλί φόρεμα και καυτό μαύρο σορτς η Vera Wang
«Πες μας ποια είναι η πηγή της νεότητας» ρωτούν οι χρήστες των social media την Vera Wang

Φυσικά, το tweet έγινε viral, με την σχεδιάστρια να απαντά πως είναι πραγματικές οι φωτογραφίες. «Πες μας που είναι η πηγή της νεότητας, σε παρακαλώ» έγραψε ένας χρήστης με έναν άλλον να προσθέτει «Πες μας τα μυστικά σου». Σε μια άλλη φωτογραφία, η Vera Wang ποζάρει με λευκό σορτς και ένα μακό μπλουζάκι, ένα φούτερ από δέρμα φιδιού, γόβες στιλέτο και μια μπαντάνα, επιδεικνύοντας τα αδύνατα πόδια της. «Η ώρα του κοκτέιλ… χαλαρώστε στο αίθριο» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Οι χρήστες των social media αδυνατούν να πιστέψουν πως η Vera Wang είναι 70 ετών
Οι χρήστες των social media αδυνατούν να πιστέψουν πως η Vera Wang είναι 70 ετών

«Πιτζάμες, γόβες και λίγο μακιγιάζ… για πρόγευμα. Το φετίχ με τα παπούτσια συνεχίζεται και στην καραντίνα» έγραψε σε μία άλλη φωτογραφία που ποζάρει με ένα μεταξωτό πουκάμισο και λευκές γόβες. «Η Vera Wang είναι 70 χρονών, τι στο διάολο πίνει, αίμα μονόκερου» σχολίασε κάποιος αναρτώντας τις φωτογραφίες της σχεδιάστριας που έκανε μόδα το μαύρο νυφικό. Ένας άλλος μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από το 1978 και δίπλα έβαλε μία από τις πρόσφατες, γράφοντας: «1978 ως 2020. H Vera Wang είναι αγέραστη».
Η Vera Wang με πιτζάμες και λευκές γόβες
Η Vera Wang με πιτζάμες και λευκές γόβες
Κι όμως η Vera Wang λατρεύει τα αθλητικά ρούχα

Η Vera Wang δήλωσε πρόσφατα στο Harper’s Bazaar πως η «οικογένειά της από τον οίκο μόδας της» την παρακινεί να γυμνάζεται καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. «Όλοι τους είναι εξαιρετικά γυμνασμένοι, κάτι που με ώθησε να το κάνω κι εγώ». Περιέγραψε μάλιστα την αγάπη της για τα κολάν λέγοντας πως τώρα με την καραντίνα έχει την πολυτέλεια να τα φορά συχνά. Σε μια φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram όπου φαίνεται να φορά κολάν με λευκές γόβες και άφθονα κοσμήματα, η Vera Wang, έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την προσωπική μου σύγκρουση μεταξύ της αγάπης για τα αθλητικά ρούχα αλλά και τον τρόμο για τα όργανα γυμναστικής. Εντάξει. Η δική μου αίσθηση προσωπικής ειρωνείας: το λίκρα/ πολυεστέρας συναντά τις ψηλοτάκουνες γόβες!».

Η Vera Wang λατρεύει τααθλητικά και δεν διστάζει να τα φορέσει με ψηλοτάκουνες γόβες
Η Vera Wang λατρεύει τααθλητικά και δεν διστάζει να τα φορέσει με ψηλοτάκουνες γόβες

Φωτογραφίες: Instagram/verawang
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *