“Τρέχουν” στον Άρη – Υπογράφουν τα συμφωνητικά οι παίκτες

“Τρέχουν” στον Άρη – Υπογράφουν τα συμφωνητικά οι παίκτες

Η ΕΠΟ δε θα κάνει δεκτό το αίτημα του Άρη για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κι έτσι οι “κίτρινοι”… τρέχουν να προλάβουν. Υπογράφουν τα συμφωνητικά οι παίκτες των Θεσσαλονικέων

Οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στις διοικητικές εξελίξεις του Άρη, έφεραν πίσω το θέμα της διαμόρφωσης του ρόστερ της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ανάγκασε τους Θεσσαλονικείς να ζητήσουν την αναβολή της “σέντρας” της Γ’ Εθνικής.

Από την ΕΠΟ όμως η απάντηση είναι αρνητική σε αυτό το αίτημα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαρρής φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον διοικητικό ηγέτη των «κιτρίνων», Γιώργο Γαλανό, λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα αναβολή της έναρξης της Γ’ Εθνικής και έχει δοθεί παράσταση για μεταγραφές στους Θεσσαλονικείς και τη Δόξα Δράμας.

Έτσι, οι “κίτρινοι” πρέπει να… τρέξουν για να κάνουν μεταγγραφές, να βγάλουν διαρκείας, να ετοιμαστεί η ομάδα για το ματς με την Καστοριά και ταυτόχρονα να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες.

Ήδη, έχουν κληθεί στα γραφεία οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μετατρέψουν τα συμβόλαιά τους σε ιδιωτικά συμφωνητικά, να τα υπογράψουν και υπ΄ αυτό το νέο καθεστώς να συμμετάσχουν στην καινούρια προσπάθεια.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *