Το iPhone 6 έρχεται τον Αύγουστο!

Όπως όλα δείχνουν η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 6 τον Αύγουστο, ένα μηνα νωρίτερα απ’ ότι μας έχει συνηθίσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Apple αναμένεται να ανακοινώσει ένα μοντέλο με οθόνη 4.7 ιντσών το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό σε ποιες αγορές (εκτός των ΗΠΑ φυσικά) αλλά και ένα ακόμα μοντέλο με οθόνη 5.5 ή 5.6 ιντσών το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβρη όπως δηλαδή και τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας.
Επίσης οι ειδικοί εκτιμούν ότι η αύξηση του μεγέθους της οθόνης στις νέες συσκευές της Apple θα τις κάνει ακόμα πιο ανταγωνίστηκες στην αγορά ενώ μέσα στο χρόνο η εταιρία αναμένεται να παράγει συνολικά 80 εκατ. iPhone 6.
Μερικές ακόμα πληροφορίες, θέλουν τις νέες οθόνες της Apple να είναι κατασκευασμένη από ζαφείρι πράγμα που θα την κάνει πιο ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατσουνιές.
Τέλος η εταιρία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για όλα αυτά μιας και ακόμα η εταιρία κρατάει τα πάντα μυστικά μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *