Το σωστό γύρισμα του ρεβέρ: 5 διαφορετικοί τρόποι για να το γυρίσεις!

Το σωστό γύρισμα του ρεβέρ: 5 διαφορετικοί τρόποι για να το γυρίσεις!Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο εξαρτάται από τον σωματότυπό σου και από το είδος του τζιν που φοράς το πως θα γυρίσεις το ρεβέρ του τζιν σου. Δες τις 5 περιπτώσεις..

Το σούπερ skinny ρεβέρ Αυτό το ρεβέρ ταιριάζει καλύτερα σε skinny τζιν. Γύρισε το τελείωμα του τζιν σου ελάχιστα. Κάν’το άλλη μια φορά και πίεσέ το λίγο για να μείνει στη θέση του όσο το φοράς.

tzin1

Το μεγάλο ρεβέρ Ένα φαρδύ ρεβέρ ταιριάζει καλύτερα σε παντελόνια μεγαλύτερου ανοίγματος. Γύρισε το παντελόνι σου 2-3 δάχτυλα, γύρισέ το άλλη μια φορά και πίεσέ το να κάτσει.

tzin2

Το ρεβέρ-ρολό Αν το τζιν σου είναι boyfriend τότε ταιριάζει καλύτερα αυτού του είδους το γύρισμα. Γύρισε το τελείωμα του παντελονιού σου όπως έκανες και στην πρώτη περίπτωση (δλδ λίγο), γύρισέ το άλλη μια φορά αλλά αυτή τη φορά μην το πιέσεις. Θέλεις να μοιάζει περισσότερο με ρολό.

tzin3

Το μισογυρισμένο ρεβέρ Αυτό ταιριάζει και με skinny και με boyfriend τζιν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις το δίπλωμα της δεύτερης περίπτωσης με το πιο φαρδύ ρεβέρ και στο ένα σου μπατζάκι να κάνεις ένα μισό δίπλωμα, σαν να φαίνεται ότι σου ξέφυγε και δεν διπλώθηκε καλά.

tzin4

Το ρεβέρ “όπως να’ναι” Σε αυτήν την περίπτωση γύρισε μια φορά το ρεβέρ σου και έπειτα γύρισε τη ραφή του τζιν σου προς τα έξω.

tzin5

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *