Το σποτ που σου παίρνει τα μαλλιά και σε σοκάρει βίντεο.

μαλλια, σποτ, προιοντων, σοκαρει

Ο αέρας κουνά τα μαλλιά του κοριτσιού στην αφίσα, όχι δεν πρόκειται για διαφήμιση σαμπουάν. Το εύρημα του σποτ διασκεδάζει, η αλήθεια σοκάρει.

Μια εξαιρετική ιδέα που χρησιμοποίησε η σουηδική εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών Apotek, εφάρμοσε αυτή τη φορά για έναν πολύ καλό σκοπό σουηδικός οργανισμός για τηνκαταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, δημιουργώντας ένασποτ που τραβάει την προσοχή, αιφνιδιάζει και τελικά σοκάρει με την αλήθεια του.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, το διαφημιστικό προϊόντων περιποίησης μαλλιών που εγκαταστάθηκε σε υπόγειο σταθμό τηςΣτοκχόλμης είχε κάνει μεγάλη αίσθηση, καθώς οι παριστάμενοι έβλεπαν ξαφνικά τα μαλλιά του μοντέλου στη φωτογραφία ναανεμίζουν από τον αέρα που έφερνε το τρένο!

Η πανέξυπνη καμπάνια έδωσε έμπνευση για ένα καινούριο διαφημιστικό, που -τεχνικά- στηρίζεται στο ίδιο εύρημα: το τρένο φτάνει και τα μαλλιά της κοπέλας στη φωτογραφία ανεμίζουν. Μέχρι που ο άνεμος τα παίρνει και στη φωτογραφία μένει ένα μικρό κορίτσι με φαλακρό κεφάλι.

«Κάθε μέρα, για ένα παιδί η διάγνωση είναι καρκίνος» γράφει το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία της καμπάνιας, στην οποία δεν ποζάρει ένα μοντέλο, αλλά μια 14χρονη που δίνει καθημερινή μάχη για τη ζωή της με τον καρκίνο…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=064ipuBiWDg]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *