Λιάγκας: «Θα σκότωνα τη Φαίη αν έκανε ότι η Ελένη»!

Η φωτογραφία της Μενεγάκη με τον σύντροφο & τα παιδιά της & ο χαρακτηρισμός «οικογένεια» έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να της τα «χώσει» και να μιλήσει για «μ@λ@κίες»!

Σήμερα, η είδηση της πιθανής εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη έχει σπάσει ταμεία στις τηλεοπτικές εκπομπές. Θα ήταν αδιανόητο να μην το σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας, που φημίζεται για τον συχνά άκομψο τρόπο έκφρασής του, αλλά και τη χωρίς λογοκρισία διατύπωση της γνώμης του. Στο Πρωινό ΑΝΤ1, όλη η ομάδα σχολίασε την είδηση.

Σε κάποιο σημείο έπαιξε στον αέρα μία φωτογραφία που ανάρτησε η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, όπου την ίδια με τον Μάκη Παντζόπουλο, τα παιδιά της και τον αδελφό της, ενώ το σχόλιό της από κάτω λέει «Μην ξεχνάτε, αυτή είναι η μία οικογένειά μου, η άλλη είστε εσείς».

Στιγμιότυπο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε ως «μ@λ@κίες»τις κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη
Στιγμιότυπο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε ως «μ@λ@κίες»τις κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας  αποφάσισε να πει ανοιχτά τη γνώμη του, μπαίνοντας… στα παπούτσια του Γιάννη Λάτσιου, αφού πρώτα τον ευχαρίστησε για το ότι δεν τον λογοκρίνουν και υπάρχει ελευθερία λόγου στον ΑΝΤ1 σχετικά με την προσωπική ζωή του Διευθυντή Προγράμματος.

«Χωρίζω με τη Φαίη, χτύπα ξύλο, και βρίσκει μετά από χρόνια έναν άλλο σύντροφο. Και ξαφνικά βγάζει φωτογραφία με τον Γιάννη και τον Δημήτρη που είναι παιδιά μου, ξυπνάμε μαζί, αγκαλιαζόμαστε και οι τέσσερις κάθε μέρα κλπ, και μετά από χρόνια που μας περνάει η αγάπη και ο έρωτας με τη Φαίη, βγάζει φωτογραφία και είναι αυτός με τα παιδιά μου και λέει η φωτογραφία “η οικογένειά μου”. Εγώ θα τη σκότωνα τη Φαίη. Καταρχήν θα τη σκότωνε ο Γιάννης και θα τη σκότωνε και η μάνα της και ο πατέρας της τη Φαίη. Οικογένεια είναι ο πατέρας. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες!»,είπε ο ασυγκράτητος Γιώργος Λιάγκας, ανάμεσα σε άλλα.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *