Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης……

canvas

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς με αφορμή την 15η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την νεογνική απώλεια και την απώλεια κύησης, σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, 17.30 μμ,  στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, στην ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Περιγεννητική απώλεια. Μιλώντας για το αόρατο πένθος».

Την ημερίδα θα πλαισιώσουν με εισηγήσεις οι:

  • Νίκος Αθανασόπουλος – Μαιευτήρας Γυναικολόγος
  • Σοφία Γεωργαντζή Σοφία – Μαία στην αίθουσα τοκετών Π.Γ.Ν. «Αλεξάνδρα»
  • Καλλιόπη Κρεμαστιώτη -Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια- Περιγεννητική Ψυχολόγος

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την περιγεννητική απώλεια (αποβολή, θνησιγένεια, διακοπή κύησης, υπογονιμότητα, παλίνδρομη κύηση, νεογνική απώλεια κ.α.).

 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης.

Νέες Εργατικές Κατοικίες, 2467022122, counsellingwomenkastoria@gmail.gom

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...