Τι ζητάνε οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καστοριάς

NOSOKOMEIO-2Eπιστολή του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Καστοριάς προς το Δ.Σ. του Γ.Ν.Κ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων μετά από περιστατικό που συνέβη στον χώρο των επειγόντων ιατρείων με απειλή ιατρού από ασθενή με μαχαίρι, συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, που καθημερινά και επί 24ωρου βάσεως δίνουν τον εαυτό τους για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους προσερχόμενους χρήστες, είναι τελείως απροστάτευτοι και κινδυνεύουν κάθε στιγμή.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και με όλες τις δυνάμεις την ηρεμία του ιδρύματος, την σωματική ακεραιότητα, την ψυχική ηρεμία και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων και των ασθενών που προσέρχονται σε αυτό.

Κατόπιν των ανωτέρω ζητούμε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα κονδύλια με έκτακτη επιχορήγηση, γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση του νοσοκομείου, έτσι ώστε να προσληφθεί ιδιωτική εταιρεία φύλαξης τις νυχτερινές ώρες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *