Τι αποφάσισε η σύσκεψη όλων των φορέων της γούνας

gouna-2

Σήμερα 16 Νοεμβρίου 2018 και στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, παραβρέθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι εκπρόσωποι του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας (Πρωτοβάθμια Σωματεία, ΕΒΕ, Εκπρόσωπος του Συλλόγου Λογιστών και Τεχνοκράτες Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας), προκειμένου να συζητηθούν οι ενδεχόμενες επιπτώσεις της εφαρμογής του Ν. 4557/2018 στον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας.

Αναλύθηκαν τα ζητήματα και οι παράμετροι της  παραπάνω Νομοθεσίας και αποφασίστηκε ότι κρίνεται ενδεδειγμένη η περεταίρω επεξεργασία και οι ενέργειες για την συγκεκριμενοποίηση του συνόλου των απαιτήσεων που θέτει η παραπάνω νομοθεσία, για την ομαλή διεξαγωγή των εμπορικών συναλλαγών των γουνοποιών.

Μετά από ολοκλήρωση γνωμάτευσης, που θα εκδοθεί από όλα τα εμπλεκόμενα μέλη με την διατύπωση προτάσεων και ενδεχόμενων αλλαγών στην παραπάνω νομοθεσία,  θα ενημερωθεί το σύνολο των εμπλεκομένων επαγγελματιών και θα αποφασιστούν βάσει των αποτελεσμάτων οι περαιτέρω ενέργειες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *