Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

27fed56a-acb5-4245-ab2a-d5af50d8e283

Στον Αλμωπό επέστρεψε ο νεαρός μεσοεπιθετικός Τάσος Ταουσάνης με καταγωγή από Εσώβαλτα μετά από ένα τρίμηνο στη Νίκη Βόλου.

Στην Καλαμάτα ομάδα Γ εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης που πρόσφατα αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου.

Στον ΜΑ Όρμας θα αγωνίζεται ο νεαρός αμυντικός Χρήστος Στεφανίδης (Χάρος) που αποχώρησε από την Ένωση Τσάκων.

Στην Αστραπή Ζέρβης συμφώνησαν και θα αγωνίζονται οι Γιώργος Γεωργίου και Αντώνης Ιωσηφίδης.

Ο νεαρός εκ Π. Μυλοτόπου μέσος Νίκος Λυσίτσας μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων συμφώνησε και θα αγωνίζεται στον Ιάσωνα Αυγής ομάδα Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην Αυλώνα Αττικής παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα ο μεσοαμυντικός του Άρη Λουτρακίου Άλκης Πανταζής.

Στον Άρη Αμπελείων υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός Γιώργος Παπαστεργίου που έκανε προπονήσεις και στον Αλμωπό.

Στον Εθνικό Γιαννιτσών θα αγωνίζεται ο νεαρός μέσος Κώστας Καρακάσογλου που αποχώρησε από τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης.

Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής μετακόμισε ο αμυντικός Παναγιώτης Μισαηλίδης μετά την αποδέσμευσή του από τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης.

Σταμάτησε τις προπονήσεις εδώ και αρκετό διάστημα με τον Εδεσσαϊκό ο νεοαποκτηθής αμυντικός Γιάννης Ουζούνης για άγνωστους λόγους.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε με τον ΜΑ Πέλλας ο νεαρός μέσος Δημήτρης Σαρτίνας που ήρθε από τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Εντυπωσίασαν με τα χρώματα του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα Φλώρινας οι νεαροί Γιαννιτσιώτες άσσοι Τάσος Χαμαλίδης και Σίμος Αθανασιάδης.

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει με τις εμφανίσεις του ο νεαρός μεσοαμυντικός του Ολύμπου Αψάλου Σάκης Καραμπατάκης που παλιότερα αγωνιζόταν σε ομάδα της Σουηδίας.

Μπορεί να έχει τα χρονάκια του ο έμπειρος επιθετικός του Ν. Αετοί Σκύδρας Κώστας Ινεμπολίδης αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να σκοράρει.

Στην ομάδα Κ20 της ΑΕΚ μεταγράφηκε ο νεαρός εκ Σωτήρας επιθετικός Τάσος Αναστασιάδης που είχε μείνει ελεύθερος από την ΠΑΕ Βέροιας.

 

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *