ΕΔΕΣΣΑ : ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ 13η ΣΗΡΑΓΓΑ 13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ (VIDEO)

Σε συνέχεια ανάρτησής μας σχετικά με το τρένο της γραμμής Θεσ/νίκης-Έδεσσας- Φλώρινας που πήρε φωτιά. Εμείς πήγαμε στο Σ.Σ. Εδεσσας όπου ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας μας έκανε δηλώσεις

στην κάμερά μας και μας ανέφερε ότι: “Πήρε φωτιά ο ένας κινητήρας από την μηχανή και γέμισε κάπνα μέσα στα βαγόνια και με όπισθεν επέστρεψε πίσω στην Έδεσσα για να μην συμβούν χειρότερες καταστάσεις”. Στο σημείο ήρθε και η Π.Υ. Έδεσσας για κάθε ενδεχόμενο.

Η περιπέτεια δεν τελείωσε όμως εκεί συνεχίστηκε ίσως και λόγω της ημέρας 13 του μηνός και η βλάβη συνέβη στην 13η γαλαρία!!!! Πέρα από τον κίνδυνο που διέτρεξαν μηχανοδηγοί και επιβάτες από την φωτιά στις μηχανές, στη συνέχεια συνέβησαν και τραγελαφικές καταστάσεις με μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών.

Ο προορισμός της αξοστοιχίας που πήρε φωτιά στο κανονικό του δρομολόγιο ήταν να πήγαινε στην Φλώρινα και στη συνέχεια να επέστρεφε ξανά στη Θεσ/νίκη. Οι επιβάτες της επιστροφής μας κατήγγειλλαν ότι στο Σ.Σ. Αμυνταίου περίμεναν με καθυστέρηση όπου τελικά πήγε λεωφορείο να τους παραλάβει  το οποίο ξεκίνησε αργά, μετά τις 5 μ.μ.  από το Αμύνταιο προς  Άρνισσα, Έδεσσα, Νάουσα, Πλατύ και Θεσ/νίκη. Το λεωφορείο πράγματι ξεκίνησε με την όποια  καθυστέρηση και λόγω απειρίας του οδηγού άργησε να βγεί από την πόλη του Αμυνταίου . Φτάνοντας στο χωριό Άγ. Παντελεήμονας-Φλώρινας τηλεφώνησαν στον οδηγό να επιστρέψει ξανά πίσω και να πάει Φλώρινα να παραλάβει  και άλλους επιβάτες ! Οι επιβάτες όμως αντέδρασαν έντονα καθώς κάποιοι έπρεπε να φτάσουν έγκαιρα στο Πλατύ για να προλάβουν το τρένο της ανταπόκρισης για την Αθήνα διαφορετικά θα έχαναν το τρένο. Το λεωφορείο τελικά επέστρεψε πίσω για να πάει Φλώρινα και κατέβασε αρκετούς επιβάτες ξανά στο Αμύνταιο  οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον Σταθμάρχη και αυτός τους απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τελικά οι επιβάτες αναγκάστηκαν να ταλαιπωρθηθούν αρκετά και αργά επέστρεψαν μερικοί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, δικά τους μέσα και συγγενείς τους με πολλά όμως παράπονα από την κακή οργάνωση και αντιμετώπιση των υπευθύνων του Ο.Σ.Ε.

 

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεό μας με τις δηλώσεις του μηχανοδηγού και των επιβατών:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YDPKGlzgLjc]

tastv.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *