Τέλος στον κατ’οίκον περιορισμό για τον Ν. Μιχαλολιάκο και την Ε. Ζαρούλια

telos-ston-katoikon-periorismo-gia-ton-n-mixaloliako-kai-tin-e-zarouliaΤέλος στον κατ΄ οίκον περιορισμό για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγο του, Ελενη Ζαρούλια.

Με δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός με 24ωρη φύλαξη που είχε επιβληθεί μετά τις απολογίες τους τόσο στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο , όσο και στην συγκατηγορούμενη σύζυγο του, Ελένη Ζαρούλια.

Ειδικότερα το Συμβούλιο Εφετών με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αποφάσισε την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ οίκον περιορισμού με υποχρεωτική τους εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο αντεισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει ο κατηγορούμενος μόνιμη κατοικία.

Ο κος Παναγιωτόπουλος εισηγείται την άρση του περιοριστικού όρου με το σκεπτικό να δοθεί η δυνατότητα  στον Νίκο Μίχο να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Στο μεταξύ με άλλο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *