Τέλος ο Σταρόβας από τα «Καρντάσιανς»-Δεν θα πιστεύετε ποιο πρόσωπο-έκπληξη θέλει ο Αρναούτογλου για παρτενέρ του!

Τέλος ο Σταρόβας από τα «Καρντάσιανς»-Δεν θα πιστεύετε ποιο πρόσωπο-έκπληξη θέλει ο Αρναούτογλου για παρτενέρ του!

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού, τα Καρντάσιανς -ναι, αυτή είναι η εποχή όπου όλοι οι ιθύνοντες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν, θέλοντας να δώσουν το καλύτερο στο κοινό για να το ανταμείψει και εκείνο με τη σειρά του με υψηλή τηλεθέαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Δημήτρης Σταρόβας αποτελεί παρελθόν για την βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που κρατούσε την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό το έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά. Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά αποκάλυψε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να εντάξει στην εκπομπή του ένα πρόσωπο από την πρωινή ζώνη το οποίο έχει ξεχωρίσει. Ποιο είναι αυτό; Η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψε στη στήλη της «Μέχρι Κεραίας» στη Real Life: «Ο Δημήτρης Σταρόβαςαποτελεί παρελθόν για τα Καρντάσιανς στα οποία προς το παρόν παραμένει ο Γρηγόρης, ο οποίος θέλει για παρτενέρ του τη Σάσα Σταμάτη. Τέτοια νέα σου έχω τηλεθεατή μου».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *