Συλλεκτικό: Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνάντησε την Άννα Μαρία Λογοθέτη

Μία συνάντηση για την οποία θα δίναμε πολλά για ήμασταν κάπου εκεί γύρω! Η Βίκυ Μιχαλονάκου το 1997 είχε την έμπνευση να καλέσει στην εκπομπή της «Στην πόλη των παραισθήσεων» τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μαζί με την Άννα Μαρία Λογοθέτη που τότε την αποκαλούσαν «Το εθνικό στήθος».  Σήμερα Βίκυ αποφάσισε να ανεβάσει το απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο youtube.

Οι δυο τους έκατσαν στον δερμάτινο καναπέ της εκπομπής και όταν η Βίκυ Μιχαλονάκου ρώτησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τη σούπερ γραβάτα, αν του αρέσει το στήθος ή το μπούτι, με αφορμή όλα όσα ακουγόντουσαν για την εμφάνιση της Άννας Μαρίας Λογοθέτη, είπε: «Όταν είπα ότι θα είμαι συνομιλητής με την Άννα Μαρία μου λέγανε «Δεν θα μπορέσει να μιλήσεις, θα μπλοκάρεις». Μου αρέσει το ωραίο είτε είναι στήθος είτε είναι πόδι. Φτάνει να είναι ωραίο. Άμα είναι ωραίο νομίζω ο κάθε ένας το θαυμάζει και δε νομίζω να έχει πρόβλημα αυτός που το θαυμάζει, αφού δεν έχει πρόβλημα αυτός που το δείχνει».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο βίντεο που θα δεις, είχε την ευκαιρία να απολαύσει και δυο τραγούδια της Άννας Μαρία Λογοθέτη που όσοι αγαπάμε το cult τα τραγουδάμε ακόμα. Για ζέσταμα η Άννα Μαρία του τραγούδησε το επικό «Είμαι τρελή για σένα», ενώ στη συνέχεια την αισθαντική μπαλάντα «Ποια».

Μπορεί κάπου στο 6:59 του βίντεο η Βίκυ Μιχαλονάκου να χασμουριέται με κλειστό το στόμα για να μη θίξει την καλεσμένη της, όμως τη συγχωρούμε, γιατί μας χάρισε αυτή την υπέροχη τηλεοπτική στιγμή!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mfGSM8ZdxoA]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *