Κομψές με μόλις 3 βήματα

style0109c

Ψάχνετε ένα στυλ κομψό και μοντέρνο;

Το στυλ πια είναι κάτι που είναι διαθέσιμο για όλες τις γυναίκες. Κάποτε θεωρούνταν αποκλειστικό προνόμιο των πλουσιότερων. Όπως πολλά πράγματα άλλαξαν με την εκτίναξη του ίντερνετ, όλα έγιναν περισσότερο προσιτά, πιο εύκολα και οικεία.

Κομψές με μόλις 3 βήματα

Τρία απλά βήματα για να ακολουθήσετε, ώστε να αποκτήσετε κομψό στυλ:

1. Less is more

Κομψές με μόλις 3 βήματα

Όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά. Χρυσός κανόνας του styling με δασκάλα την Coco Chanel.Η ίδια τόνιζε με σχολαστικότητα: αφαιρέστε πάντα κάτι πριν φύγετε από το σπίτι σας. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε ένα φορτωμένο αποτέλεσμα. Η απλότητα έχετε υπόψη είναι πάντα πιο εύστοχη. Μια απλή, κομψή εμφάνιση είναι συχνά και πιο κομψή.

2. Σχήματα που λειτουργούν καλύτερα για την σιλουέτα σας

Κομψές με μόλις 3 βήματα

Από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να δείξει πιο κομψή. Στην περίπτωση αυτή σχεδόν δεν έχει σημασία τι φοράτε, εφόσον σας ταιριάζει σωστά. Επιλέξτε σιλουέτες που πλαισιώνουν καλά την εικόνα σας τονίζοντας τα δυνατά σας σημεία.

3. Προσθέστε το ένα τρίτο κομμάτι
Κομψές με μόλις 3 βήματα
Το τρίτο κομμάτι: το σακάκι, ένα κασκόλ, φουλάρι, ζώνη, καπέλο ή όποιο άλλο αξεσουάρ αντανακλά το προσωπικό σας στυλ. Η κίνηση αυτή αυτομάτως μετατρέπει μια εμφάνιση σας από απλή σε εκθαμβωτική. Μετατρέπει το απλό look σε ένα πιο εντυπωσιακό.
Κομψές με μόλις 3 βήματα

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *