Στο «σφυρί» μία από τις μόλις εννέα Lamborghini Veneno Roadsters -Μπορεί να αγγίξει τα 6,1 εκατ. δολάρια

lamborghini-veneno

Μία από τις μόλις εννέα Lamborghini Veneno Roadsters, που έχουν κατασκευαστεί, θα πωληθεί σε δημοπρασία στις αρχές του επόμενου μήνα στο Παρίσι.

Το πολυτελές όχημα Venento Roadster, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του οίκου δημοπρασιών RM Sotheby’s αναμένεται να πωληθεί μεταξύ 5.000.000 και 6.100.000 δολαρίων. Η Lamborghini παρουσίασε το επόμενο μοντέλο Veneno στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2013 με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυσή της.

Το συγκεκριμένο, μαύρου ματ χρώματος όχημα, το δεύτερο κατά σειρά που κατασκευάστηκε και πωλείται στη δημοπρασία, έχει πράσινες λεπτομέρειες στο εξωτερικό και είναι μαύρο και πράσινο στο εσωτερικό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Διαθέτει κινητήρα V12 6500 κ. εκ. που παράγει 750 ίππους με 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητά 355 χιλιόμετρα. H Lamborghini Veneno Roadster που αγοράστηκε από μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είναι άθικτη, με μόνο 450 χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *