Σοφία Χατζηπαντελή: Η κριτής του GNTM που «εκτίναξε» το παιχνίδι… παραλύει τους πάντες με το μπούστο της

Screenshot 2022-10-27 at 11-17-54 Σοφία Χατζηπαντελή Η κριτής του GNTM που «εκτίναξε» το παιχνίδι... παραλύει τους πάντες με το μπούστο της - iefimerida.gr

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν αυτή που έδωσε… ξεχωριστή γεύση στο GNTM 5 τόσο με το αμφιλεγόμενο στιλ της όσο και την πληθωρική της παρουσία.

Από την ημέρα που αποχώρησε από το GNTM, αυτό έχασε κάτι από το ενδιαφέρον του. Λίγο το μονόφρυδο, λίγο τα… σολαρίσματα που έκανε όταν καλούταν να κρίνει τις διαγωνιζόμενες και λίγο (έως πολύ) τα σχόλια που προκαλούσε, έδωσαν στο παιχνίδι τη δική της νότα.

Και μπορεί το GNTM να μην είναι το ίδιο δημοφιλές το τελευταίο διάστημα, αλλά η Σοφία Χατζηπαντελή παραμένει… στον αφρό και αυτό φαίνεται με κάθε της κίνηση. Μια ανάρτησή της στο Instagram, προκάλεσε πολλά αποθεωτικά σχόλια, ακόμη και σε όσους δεν έκανε «κλικ».

Στη φωτογραφία που ανέβασε, φωτογραφίζεται στο μπάνιο με τα εσώρουχά της, τα οποία αναδεικνύουν το πληθωρικό της στήθος, αλλά και το εξαιρετικά σμιλευμένο κορμί της. Μάλιστα, η εικόνα φαίνεται να μην έχει υποστεί κάποια… επέμβαση, γεγονός που της δίνει ακόμη περισσότερους πόντους.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *