“Σείστηκε” η Τούμπα για Berbatov! “Θα παλέψω για εσάς”

BERBADOV7_599_355

“Είναι τρελός ο Βούλγαρος” φώναξαν με πάθος περίπου 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ, που υποδέχθηκαν το μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Dimitar Berbatov στην Τούμπα – Οι πρώτες του δηλώσεις…

Μέσα σε κλίμα άκρατου ενθουσιασμού παρουσιάστηκε στο γήπεδο της Τούμπας ο Dimitar Berbatov, με τον κόσμο των Θεσσαλονικέων να δημιουργεί απίθανη ατμόσφαιρα!

Ο Βούλγαρος επιθετικός -που άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλια 10.000 οπαδών- πάτησε στο χορτάρι της Τούμπας λίγο πριν από τις 4:30μμ, φορώντας τη φανέλα με το “10” στην πλάτη.

Τον Berbatov παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης: “Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας εδώ. Ντίμιταρ, καλώς ήρθες στο σπίτι σου. Εδώ θα βιώσεις την ενέργεια και το πάθος των υπέροχων οπαδών μας. Αυτή τη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας του. Εκ μέρους του ιδιοκτήτη σε καλωσορίζουμε στην Τούμπα. Από σήμερα είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ”, τόνισε.

Έκπληκτος από την θερμή υποδοχή, ο Berbatov απόλαυσε κάθε στιγμή, έβγαλε φωτογραφίες τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το κινητό του, τους πέταξε μπάλες και έδωσε υπόσχεση να παλέψει και γι’ αυτούς στο γήπεδο!

«Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν το περίμενα όλο αυτό, σας ευχαριστώ για τη σημερινή υποδοχή, το εκτιμώ πάρα πολύ. Ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα απ’ τα σύνορα, αυτό σημαίνει πως είμαστε κάτι σαν… αδέρφια! Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι θα παλέψω κι εγώ για σας γιατί είμαστε σαν αδέρφια!

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και τους συνεργάτες του για την επιμονή τους να με φέρουν εδώ. Να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος και να γιορτάσουμε όλοι μαζί φέτος τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου», ήταν τα πρώτα λόγια του σπουδαίου Βούλγαρου επιθετικού.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YZ9LMRHb1WU?rel=0&controls=0&showinfo=0]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *