Οριστικό “ΟΧΙ” για τη λειτουργία του 10ου Δημοτικού Σχολείου τη φετινή χρονιά

41b3e1c9a72563adbb791550ecdbe3a5_L

Μάχη με το χρόνο έδωσε το προηγούμενο διάστημα ο εργολάβος του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, προκειμένου να παραδώσει εγκαίρως το κτίριο του 10ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Χλόης, έτσι ώστε να λειτουργήσει από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η “μάχη”, ωστόσο, χάθηκε σήμερα, καθώς ο Ελεγκτής Δόμησης, διαπίστωσε κάποια κατασκευαστικά προβλήματα στο κτίριο, γεγονός που αποτελεί “τροχοπέδη” στη λειτουργία του, ενώ σημαντική παράμετρος είναι ότι ούτε οι υπόλοιπες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί κατά 100%.

Ωστόσο, σήμερα θα έπρεπε από πλευράς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – εφόσον όλα πήγαιναν καλά – να γίνει το αίτημα για την κάλυψη του σχολείου με προσωπικό, κάτι που προφανώς δεν μπορούσε να γίνει, αφού το κτίριο, επισήμως, δεν έχει ακόμη παραδοθεί.

Έτσι, η λειτουργία του 10ου Δημοτικού Σχολείου αναβάλλεται για την επόμενη σχολική χρονιά, γεγονός το οποίο δημιουργεί απογοήτευση στους κατοίκους της Χλόης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *