Σαρωτικές αλλαγές – Κλείνουν οι Εφορίες για τους πολίτες

eforia2_592_355

Το κλείσιμο των Εφοριών για τους φορολογούμενους από το 2016 αλλά και τις αλλαγές στη λειτουργία του ΣΔΟΕ προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης μετά από συνάντηση του με εφοριακούς.

Κανένας πολίτης δεν θα πατάει το πόδι του στην Εφορία από το 2016, αποκάλυψε ο Τ. Αλεξιάδης.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών αρχικά οι επισκέψεις στην Εφορία θα γίνονται μόνο με ραντεβού και σταδιακά μόνο μέσω mail και ταχυδρομικής αλληλογραφίας.

Μάλιστα σε ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ αναφέρεται πως ”οι εφορίες μέσα στο 2016 σταδιακά θα σταματήσουν να υποδέχονται κοινό και όταν απαιτείται προσέλευση στη ΔΟΥ θα γίνεται με ραντεβού για να εξοικονομηθεί προσωπικό για τον έλεγχο”.

Επίσης δρομολογούνται αλλαγές στο ΣΔΟΕ, που προς το παρόν θα λειτουργεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αντικείμενο το οικονομικό έγκλημα, όπλα, ναρκωτικά, διαχειριστικοί έλεγχοι, θέματα απάτης, τήρηση Κοινοτικής νομοθεσίας, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί με προσωπικό.

Πηγή Ημερησία

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *