Πώς να στολίσετε το τζάκι σας αυτά τα Χριστούγεννα [εικόνες]

chemin708

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι φαν της διακόσμησης διερωτώνται πώς να στολίσουν φέτος το τζάκι τους.

Υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν την διακόσμηση του περασμένου έτους, κάποιοι την ανανεώνουν και ορισμένοι που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα.
Καταρχήν είναι σημαντικό, πριν επιλέξετε την διακόσμηση του τζακιού σας να σκεφτείτε τι τύπο τζακιού έχετε, πόσο χώρο διαθέτει και τι δυνατότητες σας δίνει. Ενα σύγχρονο τζάκι στολίζεται διαφορετικά από ένα χωριάτικο, άλλα χρώματα επιλέγουμε αν είναι μαρμάρινο ή αν είναι από τούβλα ή πέτρα.
Στη συνέχεια, επιλέγουμε την διακόσμηση. Παραδοσιακά, δύο χρώματα είναι που δεν πρέπει να λείψουν: το πράσινο, είτε πρόκειται για πλαστικές γιρλάντες είτε για φυσικά κλαδιά πεύκου ή ελάτου. Μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το πράσινο βάζοντας γλάστρες με λουλούδια ή μικρά φυτά πεύκου, στις δύο γωνίες του τζακιού. Το δεύτερο χρώμα που δεν μπορεί να λείπει είναι το κόκκινο: στολίδια, κορδέλες, μπάλες, κεριά, βάλτε κόκκινο.
Πάρτε μερικές ιδέες όπως τις βρήκαμε στο pinterest:

Αν δεν διαθέτετε τα χρήματα για τη διακόσμηση, μην το πάρετε σαν δικαιολογία. Ψάξτε κλαδιά δένδρων και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε: διακοσμήστε τα πάντα!

Με δύο κλαδιά και μια μπάλα μπορείτε να στολίσετε όλα τα παράθυρα και πόρτες του σπιτιού σας:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *