Πρόστιμα περιμένουν τους κατόχους ανασφάλιστων και χωρίς ΚΤΕΟ οχημάτων

Πρόστιμα περιμένουν τους κατόχους ανασφάλιστων και χωρίς ΚΤΕΟ οχημάτων

Αγριεύουν απέναντι στους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων τα συναρμόδια υπουργεία, τα οποία προειδοποιούν: «Ή πληρώστε ή θα επιβληθούν πρόστιμα», ενώ ανάλογη στάση θα κρατήσουν και απέναντι σε όσους έχουν καθυστερήσει πολύ να περάσουν από ΚΤΕΟ.

Για την δεύτερη περίπτωση είναι πιο ανεκτικοί, δηλώνοντα ςότι αν περάσουν άμεσα, δεν θα χρειαστεί να καταβάλλουν πρόστιμο για ατ εκπρόθεσμα, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Το αρχικό πρόστιμο φτάνει τα 250 ευρώ, ενώ όσοι επιμείνουν να μην ασφαλίζουν τα οχήματά τους κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων.

Όσοι εντοπιστούν από την Τροχαία να κινούνται με ανασφάλιστα οχήματα κινδυνεύουν απειλούνται με την επιβολή προστίμων, ακόμη και με την αφαίρεση του διπλώματος και των πινακίδων μέχρι να ασφαλιστεί το όχημα ή να περάσει από ΚΤΕΟ.

Την ίδια στιγμή πάντως αρκετοί κάτοχοι οχημάτων που έχουν παραδώσει τις πινακίδες θέλουν να τις πάρουν πίσω πληρώνοντας το ποσό που αντιστοιχεί για το υπόλοιπο του έτους όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας, όμως φέτος δεν ισχύει η ρύθμιση καθώς δεν υπάρχει ακόμη σχετική οδηγία.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *