Γιάννης Πλούταρχος: “Έχασα πάρα πολλά χρήματα!”

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεπέρασε τη φοβία του για τον θάνατο!Για την οικονομική κρίση και τις επενδύσεις που έκανε χάνοντας χρήματα, την απώλεια του πατέρα του πριν από εννέα χρόνια και τη φοβία του για το θάνατο μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος με συνέντευξή του στο Secret.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είναι μια στιγμή που όταν δεν την περιμένεις, τη σκέφτεσαι μεν, αλλά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος του αποχωρισμού όταν έρθει το τέλος» εξομολογήθηκε στο ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Τον θάνατο έπαψε να τον φοβάται μετά από κάτι που του συνέβη. «Ήμουν 8 χρόνων όταν πήγα να εξομολογηθώ. Φοβόμουν τα πάντα τότε, τον θάνατο, το σκοτάδι… Από τότε δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην υποφέρουν, να μην πονέσουν δικοί μου άνθρωποι. Αυτό λέω και εγώ για μένα. Αν με αγαπάει ο Θεός ας μου δώσει ήρεμο θάνατο».

Ο τίτλος του καλού παιδιού ακολουθεί πάντα τον Γιάννη Πλούταρχο. «Έτσι ήμουν και έτσι θα είμαι. Είναι στάση ζωής και είναι μια και μοναδική. Γι’ αυτό και μπορεί να είμαι ανιαρός καμιά φορά γιατί δεν έχω καινούρια πράγματα να πω. Έτσι όπως συμπεριφέρομαι στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου, είμαι και με τους υπόλοιπους ανθρώπους» παραδέχεται.

Η κρίση τον έχει επηρεάσει και ίσως πολύ περισσότερο από ότι φανταζόμασταν, αφού όπως εξήγησε: «Βλέπω ανελλιπώς τι γίνεται. Όσοι ξέρω, έχουν σοβαρό, οικονομικό πρόβλημα. Βρισκόμαστε όλοι σε αυτό το καζάνι. Ό,τι χρήματα μπορέσαμε και βγάλαμε τα επενδύσαμε σε ακίνητα που έχουν χάσει την αξία τους. Φτιάξαμε ένα ωραίο σπίτι και τελικά δεν ξέρουμε αν άξιζε ο κόπος. Τελικά αποδείχθηκε μια μεγάλη φούσκα αυτό που ακούγαμε από τους πατεράδες μας. Να αποκτήσουμε γη! Έχασα κι εγώ πάρα πολλά χρήματα και όχι μόνο εγώ, όλοι» εξηγεί ο τραγουδιστής που επέστρεψε στο Posidonio ύστερα από 10 χρόνια απουσίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *