Προφυλακιστέος ο δράστης που μαχαίρωσε νεαρό στην εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεσιτκού

2ab76b98-7c14-4d22-98d1-1b6db8968650

Στον Εισαγγελέα Καστοριάς οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα, ο 36χρονος δράστης, που τα ξημερώματα της Κυριακής, κατάφερε μαχαιριά, πολύ κοντά στο σημείο της καρδιάς, σε 24χρονο νεαρό άντρα, σε περιοχή της εμποροπανήγυρις στο Άργος Ορεστικό.

Ο 36χρονος δράστης, ο οποίος αρχικά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, την Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Σήμερα, μετά την παρέλευση του 48ωρου, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, προκειμένου να απολογηθεί, όπου και έδωσε την εκδοχή του για το περιστατικό.

Παρά τα όσα υποστήριξε, ο δράστης οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Λάρισας, καθώς με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος, έως ότου  οριστεί η δίκη κατά την οποία θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ό 36χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας, (δεν έχει γίνει γνωστό αν στο κατηγορητήριο εμπεριέχεται η πρόθεση και ο δόλος) επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη οπλοχρησία.

Παράλληλα την δική του εκδοχή αναμένεται να δώσει με κατάθεση του και το 24χροο θύμα, που δέχθηκε την μαχαιριά και αναρρώνει στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *