«Πραγματικότητα», μέσα στην επόμενη διετία, το Ανοιχτό Κολυμβητήριο και το Κλειστό Γυμναστήριο στην Καστοριά

Μετά τη δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) της δημοπράτησης του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου και Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καστοριά, ανοίγει ο …δρόμος για την κατασκευή των δύο έργων που εδώ και χρόνια συζητούνται στην περιοχή μας.

Ο χώρος που θα υλοποιηθούν και τα δύο έργα είναι η περιοχή Χλόη, κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης την επόμενη διετία. Τόσο το Κλειστό Γυμναστήριο όσο και το Ανοιχτό Κολυμβητήριο χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα).

Στόχος της προηγούμενης δημοτικής Αρχής, η οποία δρομολόγησε το έργο σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου, το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο παρελθόν, λόγω της χρηστικότητάς του, είναι να μετατραπεί στη συνέχεια σε Κλειστό, με την αξιοποίηση των χρημάτων της κληρονομιάς Δημητρίου και Σιμόν Κυριαζή και να δοθεί στην υποδομή αυτή το όνομα του δωροθέτη.

Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και η νέα δημοτική Αρχή, με τον κ. Αγγελή να τονίζει πως μετά την κατασκευή του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου θα βρεθούν πόροι για την κατασκευή του σε Κλειστό.

Γιάννα Λούσιου

sentra.com

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *