Ο Ιγκι Ποπ serial killer στο νέο φιλμ του Αρτζέντο

o-igki-pop-serial-killer-sto-neo-film-tou-artzentoΠρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο, The Sandman θα έχει ο Ιγκι Ποπ, ο οποίος θα υποδυθεί τον serial killer

Το όνομά του είναι απολύτως συνδεδεμένο με τον τρόμο, καθώς έχει υπογράψει κάποιες από τις πλέον διάσημες ταινίες τρόμου στην ιστορία. Ο θρυλικός Ντάριο Αρτζέντο, σκηνοθέτης ματωμένων θρίλερ όπως τα Suspiria και Deep Red, ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους πρωτοπόρους της πανκ, τον Ιγκι Ποπ στη νέα ταινία τρόμου που σχεδιάζει με τίτλο «The Sandman».

Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες ενός serial killerμε μάσκα, ο οποίος δολοφονεί τα θύματά του με ένα κοφτερό κουτάλι -με το οποίο τους βγάζει και τα μάτια ως «τρόπαιο». Στο ρόλο αυτής της θανάσιμης φυσιογνωμίας, θα εμφανιστεί ο Ιγκι Ποπ, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος στην προοπτική: «Πάντα με γοήτευαν οι θαυμαστές ταινίες του κ. Αρτζέντο, τις οποίες θεωρώ αριστουργήματα. Το ότι θα παίξω τον Sandman υπό τις οδηγίες του είναι για μένα είναι ένα όνειρο ζωής που εκπληρώνεται…».

Ανάλογα ενθουσιασμένος δήλωσε και ο Ντάριο Αρτζέντο. «Η συνεργασία με τον Ιγκι Ποπ είναι υπέροχη» δήλωσε. «Δεν θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω απλώς ηθοποιό, αλλά περισσότερο, μια μοναδική προσωπικότητα και παρουσία».

Ο Ιγκι Ποπ, οφείλει τη φήμη του στη μουσική, ωστόσο δεν είναι ηπρώτη φορά που κάνει την εμφάνισή του ως ηθοποιός στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Εχει ήδη εμφανιστεί στο τηλεοπτικό Cry-Baby του Τζον Γουότερς και στο Dead Man and Coffee and Cigarettes του Τζιμ Τζάρμους.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *