Πολύτιμο «τρίποντο» (2-0) με «οδηγό» τον Πόι!

image_resizer.php
 Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Άρης επικράτησε του Καμπανιακού με 2-0 και «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα πόντο μακριά από την κορυφή. Παπαδόπουλος και Πόι οι σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» τερμάτων.

Ορεξάτος και ουσιαστικός από το ξεκίνημα…

Με τον Άρη να πιέζει από το πρώτο λεπτό ξεκίνησε η αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το μηδέν αν και έδειξαν να τα χάνουν αρκετές φορές στο ασφυκτικό πρέσινγκ των κίτρινων. Με κύριο εκφραστή τον επιθέσεων τους Πόι και Ν΄Λουντούλου ο Άρης έψαξε το κενό στην άμυνα του Καμπανιακού επιτεθόμενος από τις πτέρυγες. Στο 15΄ο Παπαδόπουλος προειδοποίησε αν και το σουτ του πέρασε άουτ. Διαφορετική κατάληξη είχε το σουτ του στο 21΄που άφησε άγαλμα τον ανήμπορο να αντιδράσει Κηπουρό που είδε την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή άκρη της εστίας του. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Καμπανιακός έφτασε μία ανάσα από το 1-1 στο 27΄ με τον Κουνουρά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Επικίνδυνες οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Σε μία από αυτές κέρδισαν κόρνερ με τον Ρακαβίνα να βρίσκει στο 39′ το οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Φυσέκη που έκανε λάθος έξοδο.Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Άρης έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ. Αρχικά στο 43΄ με τον Καπνίδη αντί να κάνει το σουτ να σεντράρει και στις καθυστερήσεις ο Ν΄Λουντούλου που έπιασε τεχνικό σουτ αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς πέρασε ελάχιστα δίπλα απ΄το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού.

Με… φόρα και στο δεύτερο

Ανάλογο του πρώτου μέρους το ξεκίνημα του δευτέρου για τον Άρη. Οι παίκτες του Ντομπρασίνοβιτς έφτασαν ξανά στο 2-0 στο 52΄με τον Καπνιδη να χορεύει δύο αμυντικούς του Καμπανιακού να στρώνει στον σκόρερ του Άρη Παπαδόπουλου που δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Άρης έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ αλλά αυτή τη φορά ο Κηπουρός είπε “όχι” στον Πόι αποκρούοντας το εξ επαφής πλασέ του μετά το εξαιρετικό ένα-δύο με τον Γκίνο. Το τρίποντο “κλείδωσε” εν τέλει στο 80΄όταν ο Πόι έκανε την προβολή σε πλασέ του Νάκα (μπήκε στο 74΄) και την έστειλε στα δίχτυα του Κηπουρού, αποβάλλοντας οριστικά το άγχος από τον Άρη.

ΑΡΗΣ (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας (64΄Λιόνης), Πόι, Ν’Λουντούλου, Καπνίδης (59΄Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Παπαδόπουλος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουκουλέκης, Πόπτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος (34΄Παπαζής), Υψηλός (69΄Σιδηρόπουλος), Αντωνιάδης, Σαπανίδης, Κουντούρας, Προβατίδης

Διαιτητές: Κουμπαράκης Σ. (Θράκης)

Βοηθοί: Δημητριάδης Ε. (Θράκης) – Κούλα Χ. (Ξάνθης)

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *