ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΚΑΤΑ 21 ΑΤΟΜΩΝ

Εναντίων είκοσι ενός [21] ατόμων κατατέθηκε μήνυση από τον Δήμαρχο Έδεσσας και τους κατηγορεί γιατί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και απογευματινές ώρες είχαν πραγματοποιήσει

με την παρουσία τους διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Κατάστημα Καταρρακτών  και είχαν αποκλείσει μια από τις εισόδους του κέντρου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη γενική συνέλευση  κατά την οποία οι δεκαεννέα [19] εργαζόμενοι της Τουριστικής Α.Ε.  μετά από σχετική απόφαση θα απολύονταςν.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μπροστά από την είσοδο υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες και διάλογοι. Να σημειωθεί ότι στο σημείο υπήρχε αρκετή αστυνομική δύναμη  με  περιπολικά καθώς και αρκετός κόσμος που συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων.

Επίσης παρόν ήταν και ο Βουλευτής κ. Γιάννης Σηφάκης ο οποίος προσπάθησε να εφησυχάσει όλους όσους διαμαρτύρονταν με την υπόσχεση ότι θα φέρει το θέμα στην Βουλή για να λυθεί, όπως επίσης είχε και διάλογο κατ’ ιδίαν με τον Δήμαρχο Γιάννου Δημήτριο.

Παρόντες επίσης ήταν οι Πασχαλίδης Νάκης υποψ.Βουλευτής και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Σόντρας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αντώνης Ρυσάφης ο Βασίλης Δημητριάδης Δημοτικός Σύμβουλος κ.ά.  Μεθοδευμένη η κίνηση του κ. Δημάρχου καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα κατέθεσε την μήνυση οριακά εντός του 3ήνου που ορίζει και η ποινική δικονομία.

Δείτε τα δύο παρακάτω αποκλειστικά βίντεο για το θέμα της Τουριστικής Α.Ε.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0cM1v9OMb7k]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aSveihSbHc4]

 

tastv.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *